La 28.11.2020 ILOINEN LESKI  -operetti Helsingin oopperassa

La 28.11.2020 ILOINEN LESKI -operetti Helsingin oopperassa

Hanna Glavari on rikas leski, jolle tarvittaisiin aviomies. Äveriään lesken naimahuolia käsittelevä operetti ei syyttä ole maailman suosituin. Franz Lehárin kupliva teos tarjoaa ehtaa vanhan ajan glamouria, aateliston ilottelua, tarttuvia melodioita ja can-cania. Mitä muuta voisi toivoa täydelliseltä pikkujoulukauden paketilta?
Reitti: Mänttä-Vilppula-Ruovesi-Kuru-Ylöjärvi-Tampere-..

Matka toteutuu!

Tervetuloa Mannisen matkassa Helsinkiin!

La 28.11.2020 klo 19.00 Iloinen Leski -operetti
Kesto 2 h 40 min, sis. 1 väliaika 30min

Reitti: Mänttä-Vilppula-Ruovesi-Kuru-Ylöjärvi-Tampere-..

Ennätykselliset 313 kertaa esitetty operetti palaa Kansallisoopperan ohjelmistoon 9 vuoden tauon jälkeen. Suomeksi laulettu Iloinen leski sopii erinomaisesti ensikertalaisille. Hauska ja vauhdikas esitys on parasta vastalääkettä vuoden tummimpiin kuukausiin. Esiripun noustessa tuntuu, kuin astuisi suuriin, loisteliaisiin juhliin.

Pontevedrolaiset haluavat pitää nuoren rikkaan lesken Hanna Glavarin omaisuuden maassa. Paroni Mirko Zeta keksii oivan keinon: lähetystösihteeri Danilon on naitava Hanna. Danilo löytyy Maximin kabareesta, mutta hän ei suostukaan kosimaan Hannaa, jota hän ennen oli rakastanut. Pariisilaiskosijat Danilo sentään lupaa pitää loitolla. Camillen ja Valenciennen suhde etenee suotuisammin ja he päätyvät yhdessä huvimajaan. Kun paroni Zeta yllättää heidät, Hanna pelastaa tilanteen asettumalla paronittaren paikalle, mistä Danilo tulee mustasukkaiseksi. Kun Hanna paljastaa menettävänsä omaisuutensa, jos avioituu uudelleen, Danilo uskaltaa kosia häntä – mutta Hannalla on vielä yksi yllätys.

 

Matkan hinta/henkilö:
* 129 €, permanto rivi 18
* 139 €, permanto rivi 12 ( rivi 10 loppuunmyyty)

Hintaan sisältyy: kuljetus ja balettilippu valitusta kategoriasta.

Huomioitavaa: matka toteutuu.

Matkan varaus

Tarkista että täytät kaikki pakolliset kentät, muista lopuksi lähettää varauksen tiedot!
Sivusto ilmoittaa varauksen onnistuneesta lähetyksestä.