La 19.2.2022 ILOINEN LESKI -operetti Helsingin oopperassa

La 19.2.2022 ILOINEN LESKI -operetti Helsingin oopperassa

Kansallisoopperassa ennätykselliset 314 kertaa esitetty Iloinen leski on myös maailmalla kaikkein suosituin operetti. Suomeksi laulettu teos sopii erinomaisesti ensikertalaisille. Kaunis pukuloiste ja upea lavastus takaavat visuaalisesti häikäisevän kokonaisuuden. Esiripun noustessa tuntuu, kuin astuisi suuriin, loisteliaisiin juhliin. Reitti: Ruovesi-Kuru-Ylöjärvi-Tampere-..

Matka toteutuu

 

Tervetuloa Mannisen matkassa Helsinkiin!

La 19.2.2022 klo 19.00 Iloinen Leski -operetti
Kesto 2 h 40 min, sis. 1 väliaika 30min

Reitti: Ruovesi-Kuru-Ylöjärvi-Tampere-..

Kansallisoopperassa ennätykselliset 314 kertaa esitetty Iloinen leski on myös maailmalla kaikkein suosituin operetti. Suomeksi laulettu teos sopii erinomaisesti ensikertalaisille. Kaunis pukuloiste ja upea lavastus takaavat visuaalisesti häikäisevän kokonaisuuden. Esiripun noustessa tuntuu, kuin astuisi suuriin, loisteliaisiin juhliin.

Pontevedrolaiset haluavat pitää nuoren rikkaan lesken Hanna Glavarin omaisuuden maassa. Paroni Mirko Zeta keksii oivan keinon: lähetystösihteeri Danilon on naitava Hanna. Danilo löytyy Maximin kabareesta, mutta hän ei suostukaan kosimaan Hannaa, jota hän ennen oli rakastanut. Pariisilaiskosijat Danilo sentään lupaa pitää loitolla. Camillen ja Valenciennen suhde etenee suotuisammin ja he päätyvät yhdessä huvimajaan. Kun paroni Zeta yllättää heidät, Hanna pelastaa tilanteen asettumalla paronittaren paikalle, mistä Danilo tulee mustasukkaiseksi. Kun Hanna paljastaa menettävänsä omaisuutensa, jos avioituu uudelleen, Danilo uskaltaa kosia häntä – mutta Hannalla on vielä yksi yllätys.

Matkan hinta/henkilö:
* 129 €, 2.parvi 1.rivi   Loppuunvarattu!
* 139 €, permanto rivi 9-11   Rivillä 9 yksi paikka vapaana, rivi 10 loppuunvarattu!

Hintaan sisältyy: kuljetus ja operettilippu valitusta kategoriasta.

Huomioitavaa: Matka toteutuu, mikäli lähtijöitä on vähintään 20 henkilöä. Matkustamme koronaturvallisuus huomioiden. Tutustuthan turvallisuusohjeistukseemme täällä: Turvallisesti Mannisen matkassa
MatkaehdotNoudatamme yleisiä matkapakettiehtoja sekä Bussi-Manninen Oy:n erityisehtoja.  Matkan perumisesta on ilmoitettava viipymättä Bussi-Mannisen toimistolle.

Matkan varaus

Tarkista että täytät kaikki pakolliset kentät, muista lopuksi lähettää varauksen tiedot!
Sivusto ilmoittaa varauksen onnistuneesta lähetyksestä.