La 1.1.2022 LUMIKUNINGATAR jääshow Nokia Arenalla Tampereella

La 1.1.2022 LUMIKUNINGATAR jääshow Nokia Arenalla Tampereella

H. C. Andersenin klassikkosatuun pohjautuva, rakastettu ja taianomainen Lumikuningatar-tarina tuodaan ensimmäistä kertaa jäälle Suomessa Tampereen Kannen areenalla. Jäällä nähdään maamme kansainvälisesti nimekkäimmät taitoluistelijat sekä tunnetut jääkiekkotähdet.

Loppuunmyyty!

Tervetuloa Mannisen matkassa uuteen Tampereen Kannen areenalle!

La 1.1.2022 Lumikuningatar jääshow klo 19.00

Loppuunmyyty!

Alustava matkareitti: Ruovesi-Orivesi-Tampere…

LUMIKUNINGATAR
Suomalaisen taitoluistelun, jääkiekon ja esittävän taiteen huiput mukana ainutlaatuisessa suurtuotannossa

H. C. Andersenin klassikkosatuun pohjautuva, rakastettu ja taianomainen Lumikuningatar-tarina tuodaan ensimmäistä kertaa jäälle Suomessa Tampereen Kannen areenalla. Jäällä nähdään maamme kansainvälisesti nimekkäimmät taitoluistelijat sekä tunnetut jääkiekkotähdet. Elämys on täynnä sykähdyttäviä hetkiä ja jännitystä, kun hyvä ja paha ottavat mittaa toisistaan. Luistelun, jääkiekon, musiikin, tanssin ja esittävän taiteen yhdistelmä sekä visuaalinen ilotulitus on ainutkertainen tapahtuma koko perheelle. Klassikkotarina Lumikuningattaresta saa jäällä uuden sovituksen, jonka sävellyksestä vastaa Tuomas Kantelinen.

Lumikuningattaren roolissa nähdään taitoluistelun viisinkertainen suomenmestari ja kolminkertainen EM-mitalisti Kiira Korpi. Jäällä esiintyy Suomen kaikkien aikojen menestynein taitoluistelija Laura Lepistö. Mukana ovat jäätanssin euroopanmestarit ja moninkertaiset MM- ja EM-mitalistit Susanna Rahkamo ja Petri Kokko sekä taitoluistelija Mila Kajas.

Maamme tunnetuimmista jääkiekkoilijoista ovat mukana pitkän NHL-uran tehnyt Niklas Hagman, Tappara-ikoni Pekka Saravo sekä maajoukkuekapteeni ja Suomen menestyneimpiin naisjääkiekkoilijoihin lukeutuva Jenni Hiirikoski. Jäällä nähdään myös MM-kultajoukkueen ja Jokerien KHL-joukkueen kapteeni Marko ”Mörkö” Anttila. Jäälle luistelee myös maamme kansainvälisesti menestynein muodostelmaluistelujoukkue Marigold Ice Unity. Näyttävistä joukkokohtauksista vastaa 13-kertainen MM-mitalijoukkue Marigold IceUnityn legendaarinen Anu ”Jääskis” Oksanen.

Jääshow’n toteuttavat kansainvälisesti tunnetut valosuunnittelun, ohjauksen, käsikirjoituksen ja puvustuksen ammattilaiset. Suurtuotannon käsikirjoittaja ja konseptoija on kanadalainen Melissa A. Thompson, joka tunnetaan mm. Cirque du Soleilin tuotantojen konsepteista. Lumikuningattareen musiikin on säveltänyt Suomen kansainvälisesti menestynein elokuvasäveltäjä Tuomas Kantelinen. Show’n visualistina ja valosuunnittelijana toimii maailman suurimpien areenoiden ja tuotantojen visualisti ja kansainvälistä mainetta Cirque de Soleilin tuotannoissakin niittänyt Mikki Kunttu. Ohjauksesta vastaa merkittävistä musikaali- ja areenatuotannoista sekä menestyneistä jääkoreografioista tunnettu Reija Wäre, pukusuunnittelusta Suomen kansainvälisesti tunnustetuin pukusuunnittelija Erika Turunen ja joukkokohtausten jääkoreografiasta mm. Marigold IceUnitynkin valmennuksesta tuttu Anu ”Jääskis” Oksanen.

Paikat katsomossa on A8 (gategoria 1.)  ja A10 (gategoria 2.)

Esityksen kesto noin 2 tuntia ja sis.väliaika.

Matkan hinta/henkilö:
* 99 € aikuinen  ja lapsi  2-12v 84 € ( gategoria 1.) Loppuunvarattu!
* 89 € aikuinen ja lapsi 2.-12v 74 € (gategoria 2)  Loppuunmyyty!

Hinta sisältää: kuljetuksen ja jääshow lipun valitulta paikalta.

Huomioitavaa: Matka toteutuu. Tutustuthan turvallisuusohjeistukseemme täällä: Turvallisesti Mannisen matkassa
Matkaehdot: Matkan peruessaan asiakas on oikeutettu maksun palautukseen vähennettynä matkanjärjestäjälle aiheutuneilla todellisilla kustannuksilla. Matkan perumisesta on ilmoitettava viipymättä Bussi-Mannisen toimistolle. Noudatamme yleisiä matkapakettiehtoja sekä Bussi-Manninen Oy:n erityisehtoja.

Matkan varaus

- Matka ei varattavissa -