Annen taidekahvila & Jokipiin Pellava

Annen taidekahvila & Jokipiin Pellava

Tämä päivämatka tarjoaa taidetta ja ostoksia Karvialla ja Jalasjärvellä! Vierailemme Anne Mattilan taidekahvilassa, jossa nautimme taiteesta ja herkullisesta ruoasta. Lisäksi käymme Jokipiin Pellavan tehtaanmyylässä ja Juustoportilla ostoksilla.

Tervetuloa Mannisen matkassa taide- ja ostosmatkalle Karvialle ja Jalasjärvelle!

Tiistai 30.6.2020 alustava reitti: Mänttä – Vilppula – Ruovesi – Kuru…
Lauantai 25.7.2020 alustava reitti: Orivesi – Kangasala – Tampere – Ylöjärvi – Hämeenkyrö…

Annen taidekahvila Karvialla avaa ovensa jälleen kesäkuussa 2020 uuden näyttelyn myötä. Näyttely, ”kauneimmat puistot” koostuu 15 maalauksesta.

Annen taidekahvila Karvialla avaa ovensa jälleen kesäkuussa 2020 uuden näyttelyn myötä. Näyttely, ”kauneimmat puistot” koostuu 15 maalauksesta.

Lähdemme aamulla kotipaikkakunnilta kohti Karviaa, jossa ensimmäinen tutustumiskohteemme on Anne Mattilan Taidekahvila. Annen taidekahvilalla kuulemme paikan esittelyn sekä uuden näyttelyn tarinan. Tämän jälkeen on aikaa omatoimisesti tutustua Annen taiteeseen.

Taidekahvilassa pääset tutustumaan Annen maalauksiin. Niitä on alueella noin 100 kappaletta. Taidekahvilan alueella on 15 erilaista rakennusta,  jossa jokaisessa pääset tutustumaan taiteeseen sekä runoihin. Taidepolku metsässä on pituudeltaan noin 700 metriä sieltä löytyy mm. Pieni sinisenlinnun pyhäkkö,  jota voi kysyä esimerkiksi  pieneen vihkitilaisuuteen.

Alueella on 5 erilaista myymälää: taide, pitsi, takorauta, sisustus ja vaatemyymälä. Lapsille on myös pihapiirissä oma lasten ateljee, jossa voi maalata sekä piirtää.  Taidekahvilassa pääset nauttimaan monipuolisesta herkkutarjonnasta. Tuotteet valmistetaan 100% käsityönä paikan päällä.

Taiteeseen tutustumisen jälkeen nautimme herkullisen keittolounaan ja juomme maistuvat jälkiruokakahvit. Lounaan jälkeen matka jatkuu Jalasjärvelle. Jalasjärvellä vierailemme Jokipiin Pellavan tehtaanmyymälässä, jossa on mahdollista ostoksiin. Näemme myös esittelyvideon tehtaan toiminnasta. Ennen kotimatkaa poikkeamme vielä Juustoportilla, jossa juomme iltäpäiväkahvit. Aikaa jää myös ostoksille. Kotimatkalle lähdemme myöhään iltapäivällä.

Matkan hinta/henkilö: 69 €
Hinta sisältää: kuljetus, keittolounas, jälikruokakahvit, taidenäyttelykierros, vierailu Jokipiin Pellavan tehtaanmyymälässä sekä kahvitus Juustoportilla
Huomioitavaa: Matka toteutuu, mikäli lähtijöitä on vähintään 25 henkilöä. Ilmoitathan mahdolliset ruoka-aineallergiat varauksen yhteydessä.

Matkan varaus

Tarkista että täytät kaikki pakolliset kentät, muista lopuksi lähettää varauksen tiedot!
Sivusto ilmoittaa varauksen onnistuneesta lähetyksestä.