95-vuotisjuhlamatka! 7.8.2021 Annen taidekahvila & konsertti, Pramian tehtaanmyymälä ja Juustoportti

95-vuotisjuhlamatka! 7.8.2021 Annen taidekahvila & konsertti, Pramian tehtaanmyymälä ja Juustoportti


Tervetuloa mukaan Bussi-Mannisen 95-vuotisjuhlamatkalle!

Tämä päivämatka tarjoaa taidetta ja ostoksia Karviassa ja Jalasjärvellä! Vierailemme Anne Mattilan taidekahvilassa, jossa nautimme taiteesta ja herkullisesta ruoasta. Juhlavuotemme kunniaksi kuulemme myös Anne Mattilan konsertin! Lisäksi käymme Pramian viinatehtaanmyymälässä sekä Juustoportilla ostoksilla.

Tervetuloa mukaan Bussi-Mannisen 95-vuotisjuhlamatkalle Karviaan ja Jalasjärvelle!

Annen taidekahvila Karvialla avaa ovensa jälleen kesällä 2021 uuden näyttelyn myötä. Kiitos Elämä! -näyttely koostuu 15 uudesta maalauksesta. Juhlavuotemme kunniaksi kuulemme myös Anne Mattilan kesäisen konsertin!

Lähdemme aamulla kotipaikkakunnilta kohti Karviaa, jossa kohteenamme on Anne Mattilan Taidekahvila. Annen taidekahvilalla kuulemme paikan esittelyn sekä uuden näyttelyn tarinan. Nautimme maittavan lounaan herkkuja notkuvasta noutopöydästä ja kuulemme kaunis äänisen Anne Mattilan konsertin! Aikaa jää myös omatoimiselle tutustumiselle Annen taiteeseen ja taidekahvilan ympäristöön.

Taidekahvilassa pääset tutustumaan Annen maalauksiin. Niitä on alueella noin 100 kappaletta. Taidekahvilan alueella on 15 erilaista rakennusta,  jossa jokaisessa pääset tutustumaan taiteeseen sekä runoihin. Taidepolku metsässä on pituudeltaan noin 700 metriä sieltä löytyy mm. Pieni sinisenlinnun pyhäkkö,  jota voi kysyä esimerkiksi  pieneen vihkitilaisuuteen.

Alueella on myymälä, josta voit ostaa Annen taiteesta painettuja tuotteita, matkamuistoja ja paljon muuta. Lapsille on myös pihapiirissä oma lasten ateljee, jossa voi maalata sekä piirtää. Taidekahvilassa pääset nauttimaan monipuolisesta herkkutarjonnasta. Tuotteet valmistetaan 100% käsityönä paikan päällä.

Annen taidekahvilalta matka jatkuu Pramian viinatehtaanmyymälään, jossa on hetki aikaa ostoksille. Pramialta jatkamme Jalasjärven Juustoportille, jossa nautimme iltapäiväkahvit ennen kotimatkaa. Aikaa on myös ostoksille. Kotimatkalle lähdemme alkuillasta.

Matkan hinta/henkilö: 98 €
Hinta sisältää: kuljetus, noutopöytälounas, jälkiruokakahvit, taidenäyttelykierros, Anne Mattilan konsertti, käynti Pramian tehtaanmyymälässä sekä kahvitus Juustoportilla
Huomioitavaa: Matka toteutuu, mikäli lähtijöitä on vähintään 25 henkilöä. Ilmoitathan mahdolliset ruoka-aineallergiat varauksen yhteydessä. Tutustuthan myös turvallisuusohjeistukseemme täällä: Turvallisesti Mannisen matkassa
Alustavat reitit:
Reitti 1
– Ruovesi – Orivesi – Tampere – Ylöjärvi – Hämeenkyrö…
Reitti 2 – Mänttä – Vilppula – Ruovesi – Virrat…

Matkan varaus

Tarkista että täytät kaikki pakolliset kentät, muista lopuksi lähettää varauksen tiedot!
Sivusto ilmoittaa varauksen onnistuneesta lähetyksestä.