9.12.2020 Jouluostosmatka Tuuriin

9.12.2020 Jouluostosmatka Tuuriin

Vetovoimainen matkailukohde ja kauppapaikka Tuurin kylässä houkuttelee ostoksille! Pysäyttävän taianomainen Jäämaailma upeine yksityiskohtineen viihdyttää ja ihastuttaa kaikenikäisiä Keskustorilla ja jouluosaston monipuolinen valikoima sekä jouluinen tunnelma tekevät siitä oikean jouluihmisen aarreaitan.

Tervetuloa Mannisen matkassa ostoksille Alavuden Tuurin kylään!

Tuuri on tunnelmaltaan ainutlaatuinen kauppakylä, jossa sijaitsee Suomen suosituin matkailukohde – Kyläkauppa Veljekset Keskinen Oy. Sen lisäksi Tuurissa on kuutisenkymmentä erikoisliikettä ja palveluyritystä.

Kauppakylä on palvelukokonaisuus vertaansa vailla. Edulliset hinnat, runsaat valikoimat ja hyvä asiakaspalvelu takaavat parhaan asiakastyytyväisyyden ja miellyttävän shoppailukokemuksen. Ostosten ohella voit nauttia myös alueen monipuolisista ravintolapalveluista.

Kyläkauppaan tullaan perinteisesti sekä ostoksille että viihtymään. Nähtävää Kyläkaupalla riittää toki ympäri vuoden, mutta näin joulun alla erityisesti Jäämaailma ja Suomen suurin jouluosasto tarjoavat ainutlaatuisia elämyksiä. Pysäyttävän taianomainen Jäämaailma upeine yksityiskohtineen viihdyttää ja ihastuttaa kaikenikäisiä Keskustorilla ja jouluosaston monipuolinen valikoima sekä jouluinen tunnelma tekevät siitä oikean jouluihmisen aarreaitan. Jouluisuus ei kuitenkaan jää pelkästään jouluosastolle, sillä koko Kyläkauppa on puettu näyttävään jouluiseen asuun jouluvaloineen ja -kuusineen. Kyläkaupan laajoista valikoimista on myös kätevä hankkia koko perheen joululahjat hyvissä ajoin.

Alustava reitti ja aikataulu:
klo 8.15 Mänttä linja-autoasema
klo 8.25 Vilppula, Pukinlammin pysäkki
klo 9.00 Ruovesi linja-autoasema
klo 9.30 Virrat, matkahuolto TB
Perillä Tuurissa olemme n. klo 10.15-14.30

Matkan hinta/henkilö: 20 €
Hintaan sisältyy: Kuljetus
Ilmoittautuminen

********************************************************************************

Alustava reitti ja aikataulu:
klo 7.15 Orivesi, linja-autoasema
klo 7.50 Kangasala, linja-autoasema
klo 8.10 Kaukajärvi, Spiral-hallin pysäkki
klo 8.20 Hervanta, Kauppakeskus Duon pysäkki Hervannan valtaväylällä
klo 8.40 Tampere, Vuolteenkatu, Ratinan puoleinen pysäkki
klo 9.00 Ylöjärvi, Matkatie 1 pysäkki – Kuru…
Perillä Tuurissa olemme n. klo 11.00-16.00

Matkan hinta/henkilö: 30 €
Hintaan sisältyy: Kuljetus

Huomioitavaa: Matka toteutuu, mikäli lähtijöitä on vähintään 20 henkilöä. Lopullinen reitti ja aikataulu lähetetään laskun yhteydessä. Matka toteutetaan yhdessä Ähtäri Zoo -matkan kanssa. Tutustuthan turvallisuusohjeistukseemme täällä: Turvallisesti Mannisen matkassa

Matkan varaus

Tarkista että täytät kaikki pakolliset kentät, muista lopuksi lähettää varauksen tiedot!
Sivusto ilmoittaa varauksen onnistuneesta lähetyksestä.