6.11.2021 OOPPERAN KUMMITUS -musikaali Helsingin Oopperassa

6.11.2021 OOPPERAN KUMMITUS -musikaali Helsingin Oopperassa

Tätä on odotettu! Andrew Lloyd Webberin hittimusikaali Oopperan kummitus palaa Kansallisoopperan ohjelmistoon marraskuussa 2021. Edellisellä esityskaudellaan musikaalin kaikki yli 70 000 lippua myytiin loppuun jo ennen ensi-iltaa.

Matka toteutuu!

Lauantai 6.11.2021  klo 14.00 Oopperan Kummitus – musikaali
Alustava matkareitti: Ruovesi-Vilppula-Mänttä-Orivesi-Tampere: Ratinan pysäkki-..

Menestysmusikaalin  odotettu paluu!

Teos, joka on hurmannut yleisön Suomessa jo lähes sadan loppuunmyydyn esityksen verran. Yksi Kansallisoopperan kaikkien aikojen suosituimmista esityksistä, Andrew Lloyd Webberin suurmusikaali Oopperan kummitus palaa ohjelmistoon lokakuussa 2021.

Ensimmäisellä esityskaudellaan 2015 kaikki yli 70 000 lippua myytiin loppuun jo ennen ensi-iltaa. Göteborgin oopperan ohjelmistoon lainattu teos herätti häkellyttävää suosiota ja kriitikoiden ylistystä myös Ruotsissa. Suosittelemme esityksiä yli 9-vuotiaille katsojille.

“Pelottava, herkkä ja seksikäs.” – Expressen
”Musiikillinen käsityö on ensiluokkaista.” – Svenska Dagbladet
“Loistava ja suurenmoinen.” – Göteborgs Posten
”Tätä tasokkaampaa Kummitusta ei tulla Suomessa koskaan näkemään.” – Etelä-Suomen Sanomat
“Oopperan kummitus saa haukkomaan henkeä.” – Suomen Kuvalehti

_____________________________________

Eletään vuotta 1861. Opera Populairessa harjoitellaan uutta oopperaa. Kesken kaiken kulissin vastapaino putoaa. Phantom, oopperan kummitus, on aiheuttanut onnettomuuden. Oopperan diiva Carlotta ei suostu laulamaan roolia, ja kokematon kuorotyttö Christine saa tilaisuutensa. Onnistuneen esityksen jälkeen Christine kertoo ystävälleen, että hänen laulunopettajanaan on ollut mystinen ”Angel of Music”.

Phantom vaatii, että Christinen tulisi laulaa seuraavan oopperan päärooli. Johtajat ja henkilökunta päättävät uhmata Phantomin määräystä. Onnettomuudet oopperassa jatkuvat. Myöhemmin Phantom vaatii oopperaa esittämään hänen itsensä kirjoittamansa teoksen. Päärooli on tehty Christinille.

Oopperan johto myöntyy vaatimukseen vain ottaakseen Phantomin kiinni ensi-illassa. Suunnitelma ei onnistu. Phantom murhaa oopperan tähtitenorin ja ilmestyy rooliasussa näyttämölle laulamaan dueton Christinen kanssa. Christinen paljastaessa Phantomin kasvot yleisölle tämä raivostuu ja pakenee Christine mukanaan kellariin. Oopperan väki lähtee takaa-ajoon. Mukana on Raoul, oopperan rahoittaja ja Christinen sydämen valittu. Phantom vangitsee hänet ja uhkaa tappavansa miehen ellei Christine mene kanssaan naimisiin. Christine tekee valintansa. Oopperan väen saapuessa paikalle Phantom on kadonnut jäljettömiin.

Musiikki: ANDREW LLOYD WEBBER

Matkan hinta/henkilö:
149 €, permanto rivi 9-10 Loppuunmyyty!
139 €, permanto rivi 16 loppuunmyyty
139 €, 2.parvi rivi 1  Loppuunmyyty!
89 €,  3.parvi rivi 1

Hinta sisältää: bussikuljetuksen ja musikaalilipun
Liput jaetaan bussissa.

Huomioitavaa: matka toteutuu, mikäli lähtijöitä on vähintään 25 henkilöä. Matkustamme koronaturvallisuus huomioiden. Tutustuthan myös turvallisuusohjeistukseemme täällä: Turvallisesti Mannisen matkassa

Matkaehdot: Noudatamme yleisiä matkapakettiehtoja sekä Bussi-Manninen Oy:n erityisehtoja. Matkan perumisesta on ilmoitettava viipymättä Bussi-Mannisen toimistolle.

Matkan varaus

Tarkista että täytät kaikki pakolliset kentät, muista lopuksi lähettää varauksen tiedot!
Sivusto ilmoittaa varauksen onnistuneesta lähetyksestä.