3.7.2021 Turun keskiaikaiset markkinat

3.7.2021 Turun keskiaikaiset markkinat

Hyppää bussiimme ja lähde mukaan iloiselle aikamatkalle jännittävään keskiaikaan! Turun keskiaikaset markkinat tarjoavat hauskaa ohjelmaa ja reipasta toritunnelmaa kaikenikäisille.

Kuva: Sami Maanpää

Tervetuloa Mannisen matkassa keskiaikaisiin tunnelmiin Turkuun!

Suomen suurin keskiaika- ja muinaistapahtuma järjestetään Turun Vanhalla Suurtorilla heinakuun alussa ja meidän bussimme kuljettaa koko perheen tähän hauskaan ja mielenkiintoiseen tapahtumaan lauantaina 3.7.2021. Luvassa on vilinää ja vilskettä sekä reipasta toritunnelmaa.

Työnäytösalueella voit ihastella käsityöläisten taidonnäytteitä: seppien takomuksia, vaikuttavia koruja, maistuvaa sahtia sekä monenlaisia perinteisin menetelmin valmistettuja käyttöesineitä. Lasten puhdepihalla perheen pienimmät viihtyvät monenlaisten leikkien, pelien ja askareiden parissa. Muussa ohjelmassa yhdistyvät tiede, taide ja muoti kiinnostavalla tavalla. Musikanttien laulun luritus, leikareiden tanssin töminä, narrien ilonpito sekä muut hauskat ja riehakkaat huvitukset johdattavat koko perheen kohti keskiaikaista Turkua. Tapahtumaan on vapaa pääsy. (keskiaikaisetmarkkinat.fi)

Matkaan lähdemme aamulla kotipaikkakunnilta. Perillä Turussa olemme klo 12.00-17.00. Matkoilla pidämme tauon.

Matkan hinta/henkilö: 40 €
Hinta sisältää: Kuljetus
Huomioitavaa: Matka toteutuu, mikäli lähtijöitä on vähintään 25 henkilöä. Matkustamme koronaturvallisuus huomioiden. Tutustuthan myös turvallisuusohjeistukseemme täällä: Turvallisesti Mannisen matkassa
Alustava reitti: Ruovesi – Orivesi – Tampere…

Matkan varaus

Tarkista että täytät kaikki pakolliset kentät, muista lopuksi lähettää varauksen tiedot!
Sivusto ilmoittaa varauksen onnistuneesta lähetyksestä.