3.12.2021 Tappara – Ilves kotiottelu uudella Nokia Arenalla Tampereella

3.12.2021 Tappara – Ilves kotiottelu uudella Nokia Arenalla Tampereella

Liiga-kauteen 2021–2022 ja Hakametsän jäähallin jäähyväissyksyyn valmistautuvat Ilves ja Tappara siirtyvät uuteen Tampereen Kansi -kotiareenaansa joulukuussa. Areena on loppuunmyyty, mutta meiltä löytyy vielä matkapaketteja hyville paikoille B6, D6 ja A3 katsomoihin!

Loppuunmyyty!

Tervetuloa Mannisen matkassa katsomaan Tappara-Ilves kotiottelua! LOPPUUNMYYTY!

Reitti: Virrat-Ruovesi-Teisko-Tampere

Liiga-kauteen 2021–2022 ja Hakametsän jäähallin jäähyväissyksyyn valmistautuvat Ilves ja Tappara siirtyvät uuteen Tampereen Kansi -kotiareenaansa joulukuussa. Areenan pääkäyttäjinä toimivat tamperelaiset Liiga-seurat aloittavat uuden aikakautensa perjantaina ja lauantaina 3.–4. joulukuuta 2021 yhdessä järjestämillään paikallispeleillä. Kaupungin ydinkeskustaan valmistuvan monitoimiareenan yleisökapasiteetti on jääkiekko-otteluissa yli 13 000 katsojaa ja konserteissa jopa 15 000 katsojaa.

Uusi areena tarjoaa puitteet tarjota ennennäkemättömiä urheiluelämyksiä. Heti avausviikonlopun molemmissa otteluissa katsojilla on hieno mahdollisuus nähdä ja kokea jotain täysin uutta, kun kumpikin seura esittelee uuden ottelutapahtuma paikkansa ensi kertaa.

Matkan hinta/henkilö:
* 74 €, alakatsomo B6 rivit 22-23 ———– loppuunmyyty!
* 59 €, alakatsomo A3, rivit 19-20 ———- loppuunmyyty!
* 50 €, yläkatsomo D6 rivit 2-3 ————- loppuunmyyty!

Hinta sisältää: kuljetuksen ja ottelulipun.

Huomioitavaa: matka toteutuu! Matkustamme koronaturvallisuus huomioiden. Tutustuthan turvallisuusohjeistukseemme täällä: Turvallisesti Mannisen matkassa

Matkaehdot: Noudatamme yleisiä matkapakettiehtoja sekä Bussi-Manninen Oy:n erityisehtoja. Matkan perumisesta on ilmoitettava viipymättä Bussi-Mannisen toimistolle.

Matkan varaus

- Matka ei varattavissa -