28.8.2021 Virtain Venetsialaiset – Eppu Normaali ja Popeda

28.8.2021 Virtain Venetsialaiset – Eppu Normaali ja Popeda

Elokuisen illan ja yön tähtinä loistavat tänä vuonna kaksi suomirockin legendaa: Eppu Normaali ja Popeda. Illan kruunaa näyttävä ilotulitus.

Kuva: Rh-Entertainment

Tervetuloa Mannisen matkassa kesän päättäjäisiin, Virtain Hiekkarannalle!

La 28.8.2021 Reitti: Ylöjärvi-Tampere-Orivesi-Ruovesi-Virrat

Viime vuonna ensimmäistä kertaa järjestetty Virtain Venetsialaiset saa jatkoa. Lauantaina 28. elokuuta kauniin Toisjärven äärellä juhlitaan jälleen veden, tulen ja valon juhlaa. Elokuisen illan ja yön tähtinä loistavat tänä vuonna kaksi suomirockin legendaa: Eppu Normaali ja Popeda. Illan kruunaa näyttävä ilotulitus.

Ovet avoinna Virtain hiekkarannan lavalla 19.-02.00. Tarkempi bussi- ja soittoaikataulu selviää heinäkuun loppuun mennessä.

Matkan hinta/henkilö: 89 €
Hinta sisältää: bussikuljetuksen meno-paluu ja tapahtumalipun

Pelkkä bussikuljetus meno-paluu:
* 40 €, Ylöjärvi-Tampere-Orivesi
* 20 €, Ruovesi

Huomioitavaa: matka totetutuu mikäli lähtijöitä on vähintään 25 henkilöä. Virtain Venetsialaiset on K-18. Laskutamme matkan ja kuljetuksen noin 1 kk ennen lähtöpäivää.
Matkustamme koronaturvallisuus huomioiden. Tutustuthan myös turvallisuusohjeistukseemme täällä: Turvallisesti Mannisen matkassa.

Matkaehdot: Noudatamme yleisiä matkapakettiehtoja sekä Bussi-Manninen Oy:n erityisehtoja. Matkan perumisesta on ilmoitettava viipymättä Bussi-Mannisen toimistolle.

 

Matkan varaus

Tarkista että täytät kaikki pakolliset kentät, muista lopuksi lähettää varauksen tiedot!
Sivusto ilmoittaa varauksen onnistuneesta lähetyksestä.