28.7.2021 Laukon kartanon puistokonsertti – Waltteri Torikka

28.7.2021 Laukon kartanon puistokonsertti – Waltteri Torikka

Komeaääninen Waltteri Torikka esiintyy heinäkuussa 2021 Laukon kartanon puistossa Pyhäjärven rannalla! Lähde viettämään kesäpäivää upean musiikkielämyksen äärelle!

Lippupaketit loppuunmyyty! Kuljetuspaikkoja vielä saatavilla puh. 03-4864700!

Tervetuloa Mannisen matkassa konserttiin Laukon kartanoon!

Keskiviikko 28.7.2021 klo 18.00 Waltteri Torikka, lippupaketit loppuunmyyty! Kuljetuspaikkoja saatavilla puh. 03-4864700!

 

Kaunis ja tunnelmallinen Laukon kartano avasi ovensa vieraille vuonna 2016 ja toimii nyt koko kesäisenä matkailukeskuksena. Kartanon tiloissa on vaihtuvia näyttelyitä ja kartanopuistossa järjestetään kesäisin historiatapahtumia ja puistokonsertteja. Historiallisessa kartanomiljöössä on myös  ravintola Laukko, Suomi-Filmi -kahvila ja Kartanopuoti.

Puistokonsertit järjestetään historiallisen museoalueen sydämessä Pyhäjärven rannalla. Lavan edustalta löytyy lähes 800 istumapaikkaa. Katsomoalue ei ole katettu. Tapahtumakentällä palvelevat Puistoterassit, joista voit ostaa juomia ja pientä syötävää. Voit myös nautiskella omia piknikeväitä ympäröivillä nurmikentillä. Konserttilippu oikeuttaa myös sisäänpääsyyn kaikkiin Laukon kartanon näyttelyihin. Laukon kartano tarjoilee kesävierailleen lumoavaa nykytaidetta historiallisessa kartanomiljöössä! Kesällä 2021 päärakennuksella nähdään Heikki Marilan barokkinen juhlanäyttely. Ravintola, näyttelyt, puoti ja kahvila ovat avoinna konserttipäivinä.

Laukon kartanon satumaisessa konserttipuistossa konsertoivan, karismaattisen baritoni Waltteri Torikan ohjelmisto esiintyjänä ulottuu oopperapäärooleista ja vaativasta klassisesta ohjelmistosta aina moderniin viihde- ja elokuvamusiikkiin. Syksyllä 2020 Waltteri Torikka on esiintynyt mm. Kansallisoopperan lavalla Covid fan tutte -oopperassa yhdessä Karita Mattilan ja muiden suomalaisten tähtien kanssa.

Lähdemme matkaan kotipaikkakunnilta aamupäivällä. Perillä Laukon kartanossa nautimme herkullisen kartanolounaan. Lounaan jälkeen lähdemme mielenkiintoiselle opastetulle kartanokierrokselle. Kierroksen aikana tutustumme suuren suomalaisen historiakartanon jännittäviin vaiheisiin. Kierroksen jälkeen on omatoimista aikaa tutustua näyttelyihin, tehdä ostoksia Juhlatallilta löytävässä puodissa sekä tunnelmoida historiallista kartanomiljöötä. Konsertti alkaa klo 18.00 (kesto noin 1-1,5h). Kotimatkalle lähdemme konsertin päätyttyä.

Pelkän kuljetuksen varanneilla on aikaa runsaasti tutustua kartanon alueeseen ja näyttelyihin omatoimisesti sekä nauttia ravintolatarjonnasta ennen konsertin alkua.

Matkan hinta/henkilö:
85 € – Ruovesi-Vilppula-Mänttä-Orivesi
80 € – Kangasala-Tampere:Ratinan pysäkki

Hinta sisältää:
– Kuljetus
– Lounas
– Laukon kartanon opastettu kierros
– Sisäänpääsy kartanon näyttelyihin
– Konserttilippu

Pelkkä kuljetus meno-paluu:
30 € – Ruovesi-Vilppula-Mänttä-Orivesi
25 € – Kangasala – Tampere

Huomioitavaa: Matka toteutuu, mikäli lähtijöitä on vähintään 25 henkilöä. Ilmoittathan mahdolliset ruoka-aineallergiat varauksen yhteydessä.

Alustava reitti: Ruovesi – Vilppula – Mänttä – Orivesi – Kangasala – Tampere

Matkan varaus

Tarkista että täytät kaikki pakolliset kentät, muista lopuksi lähettää varauksen tiedot!
Sivusto ilmoittaa varauksen onnistuneesta lähetyksestä.