24.7.2020 Kesämatka Korkeasaareen tai Linnanmäelle Helsinkiin

24.7.2020 Kesämatka Korkeasaareen tai Linnanmäelle Helsinkiin

Vietä kiva kesäinen päivä Helsingissä! Hurvittele Linnanmäellä, tutustu Korkeasaaren eläimiin tai kiertele kesäisen keskustan katuja, kauppoja ja nähtävyyksiä.

Pe 24.7.2020 Reitti: Ruovesi linja-autoasema – Vilppula kunnantalo – Mänttä linja-autoasema – Orivesi linja-autoasema – Tampere linja-autoasema, Vuolteenkadun puoli

Tervetuloa Mannisen matkassa viettämään kiva kesäinen päivä Helsingissä!

Bussi lähtee matkaan aamulla reitin mukaisesti. Matka kohti Helsinkiä taittuu nopeasti moottoritietä pitkin. Tampereen jälkeen pääsee pikavuoropysäkeiltä matkaan mukaan.
Helsinkiin saavuttuamme ajamme ensin Linnanmäelle, jossa olemme perillä noin klo 12.00.  Linnanmäeltä jatkamme Helsingin keskustaan ja viimeiseksi Korkeasaareen. Voit viettää päivän valitsemassasi kohteessa kiireettä. Kotimatkalle lähdemme Korkeasaaresta klo 17.30, keskustaan jääneet asiakkaat otamme kyytiin n klo 17.45 ja viimeiseksi Linnanmäen kävijät klo 18.00.

Hinnat / hlö
kuljetus Linnanmäelle tai keskustaan, 40 €
lapsi 0-3v Korkeasaareen, Linnanmäelle tai keskustaan, 40 €
lapsi 4-17v Korkeasaareen, 48 €
aikuinen Korkeasaareen, 54 €.

Hinta sisältää:
– kuljetus Mannisen turistibussilla koko matkan ajan
– pääsylippu Korkeasaareen

Korkeasaari on avoinna klo 10.00-20.00, sisäänpääsy sisältyy matkan hintaan.

Linnanmäki Huvipuiston alueelle on vapaa pääsy.  Rannekkeet ja laiteliput lisämaksusta, kts hinnat www.linnanmaki.fi

Turvarajat
Tarkistathan laitteiden turvarajat ennen huvipuistoon saapumista. Laitteiden turvarajat perustuvat laitevalmistajien määrittämään ja viranomaisten hyväksymään pituusrajaan. Turvakaaret saattavat rajoittaa isokokoisten pääsyä laitteeseen. Asiakkaiden pituus tarkistetaan laitteeseen mentäessä.

Lapsen huoltajat laitteilla
Huomioithan, että osaan laitteista lapsi saattaa tarvita huoltajan. Huoltajan tulee olla 15 vuotta täyttänyt. Huoltajalla tulee olla laitteeseen mentäessä oma ranneke tai laitelippu. Alle 100 cm lapsi tai lapsen huoltaja pääsee maksutta Hepparataan, Maisemajunaan, Karuselliin ja Rekkaralliin, kun toisella on ranneke tai laitelippu.

Maksuvälineet huvipuistossa
Käteinen käy kaikissa Linnanmäen toimipisteissä. Pankki- ja luottokorteilla (Visa, Visa Electron, OK, Diners, Eurocard, MasterCard ja American Express) voi maksaa huvipuiston kaikissa toimipisteissä pelejä lukuun ottamatta. Jos omistat sirukortin, sillä maksaminen edellyttää henkilökohtaisen tunnusluvun (PIN) käyttöä. Lisätietoa sirukortista saat omasta pankistasi.

Muutokset
Sään, teknisten syitten tai muun poikkeustilanteen vuoksi huvipuistolaitteita voidaan joutua sulkemaan tai ohjelmaa muuttamaan. Ostettuja lippuja ja rannekkeita ei vaihdeta eikä lunasteta takaisin.

 

 

Matkan varaus

Tarkista että täytät kaikki pakolliset kentät, muista lopuksi lähettää varauksen tiedot!
Sivusto ilmoittaa varauksen onnistuneesta lähetyksestä.