23.7.2021 Ritariturnajaiset Laukon kartanon puistossa

23.7.2021 Ritariturnajaiset Laukon kartanon puistossa

Lähde kesäpäivän viettoon tunnelmalliseen Laukon kartanoon! Päivän aikana tutustumme kartanon historiaan, näyttelyihin ja tunnelmoimme ritariajan henkeä Rohan tallien vauhdikkaissa turnajaisissa!

Kuva: Rohan tallit

 

Tervetuloa Mannisen matkassa Laukon kartanon !

Rohan Tallien uusi huikea turnajaisesitys vie matkalle, jossa hyvän ja pahan tasapaino järkkyy. Kateus, petos ja vallanhimo ryömivät esiin ritarien maagisessa taistelussa. Nyt sinulla on mahdollisuus seurata aitiopaikalta käsin voittaako valo vai pimeys, menestyykö totuus ja tuoko totuuden voitto rakkauden vai uhrauksen. Ritarien kiihdyttäessä hevosiaan toisiaan kohti, vauhdin noustessa lähes 80 kilometriin tunnissa, peitsien säleiden lentäessä, taistelijat ottavat toisistaan mittaa Tenebris-spektaakkelissa. Ennen turnajaisia tunnelmaa nostattaa maailmallakin mainetta niittänyt folkrockbändi Greenrose Faire.

Lähdemme aamupäivällä kohti Vesilahtea ja Laukon Kartanoa. Perillä Laukossa  nautimme lounaan, jonka jälkeen tutustumme kartanoon, sen historiaan ja näyttelyihin opastetulla kierroksella. Loppupäivä aikaa kierrellä alueella ja seurata päivän hurjaa ja mielenkiintoista ohjelmaa. Näyttelyt, puistoterassit, ravintola ja puoti ovat avoinna Turnajaispäivänä. Päivämme Laukossa päättyy upeaan esitykseen, Rohan Tallien Ritariturnajaisiin! Kotimatkalle lähdemme turnajaisesityksen jälkeen illalla.

Matkan hinta/henkilö:
79 € aikuinen
49 € lapsi 4-12 v
25 € lapsi alle 4 v

Hinta sisältää:
– Kuljetus
– Laukon kartanon opastettu kierros
– Lounas
– Sisäänpääsy kartanon näyttelyihin
– Turnajaislippu

Huomioitavaa: Matka toteutuu, mikäli lähtijöitä on vähintään 25 henkilöä. Ilmoitathan mahdolliset ruoka-aineallergiat varauksen yhteydessä. Turnajaispäivän ohjelma on suunniteltu aikuisempaan makuun ja saattaa olla jännittävä alle kouluikäisille.

Alustava reitti: Ruovesi – Vilppula – Mänttä – Orivesi – Kangasala – Tampere

 

Matkan varaus

Tarkista että täytät kaikki pakolliset kentät, muista lopuksi lähettää varauksen tiedot!
Sivusto ilmoittaa varauksen onnistuneesta lähetyksestä.