18.12.2021 Tuomaan markkinat Helsingissä

18.12.2021 Tuomaan markkinat Helsingissä

Helsingin kaunein ja vanhin ulkoilmassa järjestettävä joulutori nousee jällee, tänä vuonna poikkeuksellisesti Kauppatorille! Markkinoilla teet todellisia löytöjä, käsityöläisten tekemiä yksilöllisiä lahjoja ja pääset maistelemaan kauden parhaita ruokaherkkuja. Torin sydämessä täydellisen tunnelman viimeistelee rakastettu vanhan ajan karuselli!

Kuva: Jussi Hellsten

Tervetuloa Mannisen matkassa joulutorimatkalle Helsinkiin!

Tuomaan Markkinat on Helsingin vanhin ja kaunein ulkoilmassa järjestettävä joulutori. Markkinoilla panostetaan herkullisiin ruokakokemuksiin, persoonallisiin ja laadukkaisiin lahjoihin sekä kiireettömään joulun tunnelmaan. Markkinoiden sydämenä toimivat karuselli sekä ruoka- ja kahvilapiha, joka kutsuu viihtymään ja maistelemaan joulun makuja.

Tuomaan Markkinat toimii vastuullisesti ja tekee hyvää. Tuomaan Markkinoilla se tarkoittaa muun muassa kierrätykseen ja ekologisuuteen panostamista, ruokahävikin torjumista, hyväntekeväisyyttä, lähituottajien esiintuomista ja vastuullisia joululahjoja. Tapahtumassa tarjolla olevassa ruoassa painotetaan kasvisruokaa ja lähituottajia, ja käytössä ovat biohajoavat kertakäyttöastiat.

-Tuomaan markkinat
https://tuomaanmarkkinat.fi/

Lähdemme matkaan aamulla kotipaikkakunnilta kohti Helsinkiä. Matkalla pidämme tauon. Perillä Helsingissä on omatoimista aikaa rauhassa kierrellä joulutorilla ja kaupungilla, tehdä ostoksia, nauttia kauden herkuista ja tunnelmoida joulun aikaa. Torille on vapaa pääsy. Kotimatkalle lähdemme alustavasti n. klo 15.00. Tarkka aikataulu varmistuu lähempänä ajankohtaa.

Matkan hinta/henkilö:
40 € – Ruovesi-Vilppula-Mänttä-Orivesi
35 € – Kangasala-Kaukajärvi-Hervanta-Tampere-moottoritien pysäkit matkalla Helsinkiin
Hinta sisältää: Kuljetus
Huomioitavaa: Matka toteutuu, mikäli lähtijöitä on vähintään 25 henkilöä.

Matkan varaus

Tarkista että täytät kaikki pakolliset kentät, muista lopuksi lähettää varauksen tiedot!
Sivusto ilmoittaa varauksen onnistuneesta lähetyksestä.