17.7.2021 Annen taidekahvila, Pramian tehtaanmyymälä & Juustoportti

17.7.2021 Annen taidekahvila, Pramian tehtaanmyymälä & Juustoportti

Tämä päivämatka tarjoaa taidetta ja ostoksia Karviassa ja Jalasjärvellä! Vierailemme Anne Mattilan taidekahvilassa, jossa nautimme taiteesta ja herkullisesta ruoasta. Lisäksi käymme Pramian viinatehtaanmyymälässä ja Juustoportilla ostoksilla.

 

Tervetuloa Mannisen matkassa taide- ja ostosmatkalle Karviaan ja Jalasjärvelle!

Lähdemme aamulla kotipaikkakunnilta kohti Karviaa, jossa ensimmäinen tutustumiskohteemme on Anne Mattilan Taidekahvila. Annen taidekahvilalla kuulemme paikan esittelyn sekä uuden näyttelyn tarinan. Tämän jälkeen on aikaa omatoimisesti tutustua Annen taiteeseen.

Annen taidekahvila Karviassa avaa ovensa jälleen kesällä 2021 uuden näyttelyn myötä. Kiitos Elämä! -näyttely koostuu 15 uudesta maalauksesta.

Taidekahvilassa pääset tutustumaan Annen maalauksiin. Niitä on alueella noin 100 kappaletta. Taidekahvilan alueella on 15 erilaista rakennusta,  jossa jokaisessa pääset tutustumaan taiteeseen sekä runoihin. Taidepolku metsässä on pituudeltaan noin 700 metriä sieltä löytyy mm. Pieni sinisenlinnun pyhäkkö,  jota voi kysyä esimerkiksi  pieneen vihkitilaisuuteen.

Alueella on myymälä, josta voit ostaa Annen taiteesta painettuja tuotteita, matkamuistoja ja paljon muuta. Lapsille on myös pihapiirissä oma lasten ateljee, jossa voi maalata sekä piirtää.  Taidekahvilassa pääset nauttimaan monipuolisesta herkkutarjonnasta. Tuotteet valmistetaan 100% käsityönä paikan päällä.

Taiteeseen tutustumisen jälkeen nautimme herkullisen keittolounaan ja juomme maistuvat jälkiruokakahvit. Lounaan jälkeen matka jatkuu Pramian viinatehtaanmyymälään, jossa aikaa ostoksille. Matka jatkuu Jalasjärven Juustoportille, jossa istahdamme vielä iltapäiväkahville ennen kotimatkaa. Aikaa on myös ostoksille. Kotimatkalle lähdemme myöhään iltapäivällä.

Matkan hinta/henkilö: 69 €
Hinta sisältää: kuljetus, keittolounas, jälkiruokakahvit ja taidenäyttelykierros Annen taidekahvilalla,  käynti Pramian tehtaanmyymälässä sekä kahvitus Juustoportilla
Huomioitavaa: Matka toteutuu, mikäli lähtijöitä on vähintään 25 henkilöä. Ilmoitathan mahdolliset ruoka-aineallergiat varauksen yhteydessä. Tutustuthan myös turvallisuusohjeistukseemme täällä: Turvallisesti Mannisen matkassa
Alustava reitti: Ruovesi – Orivesi – Tampere – Ylöjärvi – Hämeenkyrö…

Matkan varaus

Tarkista että täytät kaikki pakolliset kentät, muista lopuksi lähettää varauksen tiedot!
Sivusto ilmoittaa varauksen onnistuneesta lähetyksestä.