13.8.2021 Laukon kartanon puistokonsertti – Jaakko Ryhänen

13.8.2021 Laukon kartanon puistokonsertti – Jaakko Ryhänen

Oopperalegenda Jaakko Ryhänen ja pianisti Jukka Nykänen esittävät Laukon kartanopuistossa suomalaisten säveltäjien kauneimpia kappaleita. Lähde kesäpäivän viettoon upeiden musiikkielämysten äärelle Pyhäjärven rannalle!

Matka toteutuu!

Tervetuloa Mannisen matkassa konserttiin Laukon kartanoon!

Perjantai 13.8.2020 klo 18.00 Jaakko Ryhänen

Kaunis ja tunnelmallinen Laukon kartano avasi ovensa vieraille vuonna 2016 ja toimii nyt kesäisenä matkailukeskuksena. Kartanon tiloissa on vaihtuvia näyttelyitä ja kartanopuistossa järjestetään kesäisin historiatapahtumia ja puistokonsertteja. Historiallisessa kartanomiljöössä on myös  ravintola Laukko, Suomi-Filmi -kahvila ja Kartanopuoti.

Puistokonsertit järjestetään historiallisen museoalueen sydämessä Pyhäjärven rannalla. Lavan edustalta löytyy lähes 800 istumapaikkaa. Katsomoalue ei ole katettu. Tapahtumakentällä palvelevat Puistoterassit, joista voit ostaa juomia ja pientä syötävää. Voit myös nautiskella omia piknikeväitä ympäröivillä nurmikentillä. Konserttilippu oikeuttaa myös sisäänpääsyyn kaikkiin Laukon kartanon näyttelyihin. Laukon kartano tarjoilee kesävierailleen lumoavaa nykytaidetta historiallisessa kartanomiljöössä! Kesällä 2021 päärakennuksella nähdään Heikki Marilan barokkinen juhlanäyttely. Ravintola, näyttelyt, puoti ja kahvila ovat avoinna konserttipäivinä.

Oopperalegenda Jaakko Ryhänen ja pianisti Jukka Nykänen esittävät kartanopuistossa suomalaisten säveltäjien (mm. Sibelius, Kuula, Merikanto ja Malmsten) kauneimpia kappaleita Suomen kesästä. Konsertissa kuullaan myös Jukka Nykäsen kokoaman improvisaation klassisenmusiikin klassikkosävelistä.

Lähdemme matkaan kotipaikkakunnilta aamupäivällä. Perillä Laukon kartanossa nautimme herkullisen kartanolounaan. Lounaan jälkeen lähdemme mielenkiintoiselle opastetulle kartanokierrokselle. Kierroksen aikana tutustumme suuren suomalaisen historiakartanon jännittäviin vaiheisiin. Kierroksen jälkeen on omatoimista aikaa tutustua näyttelyihin, tehdä ostoksia Juhlatallilta löytävässä puodissa sekä tunnelmoida historiallista kartanomiljöötä. Konsertti alkaa klo 18.00 (kesto noin 1,5, sis. väliaika). Kotimatkalle lähdemme konsertin päätyttyä.

Matkan hinta/henkilö:
85 € – Ruovesi-Vilppula-Mänttä-Orivesi
80 € – Kangasala-Tampere: Ratinan pysäkki

Hinta sisältää:
– Kuljetus
– Lounas
– Laukon kartanon opastettu kierros
– Sisäänpääsy kartanon näyttelyihin
– Konserttilippu

Pelkkä kuljetus meno-paluu:
30 € – Ruovesi-Vilppula-Mänttä-Orivesi
25 € – Kangasala – Tampere

Huomioitavaa: Matka toteutuu, mikäli lähtijöitä on vähintään 25 henkilöä. Ilmoittathan mahdolliset ruoka-aineallergiat varauksen yhteydessä.

Alustava reitti: Ruovesi – Vilppula – Mänttä – Orivesi – Kangasala – Tampere

Matkan varaus

Tarkista että täytät kaikki pakolliset kentät, muista lopuksi lähettää varauksen tiedot!
Sivusto ilmoittaa varauksen onnistuneesta lähetyksestä.