12.8.2020 Laukon kartanon puistokonsertti – Jaakko Ryhänen

12.8.2020 Laukon kartanon puistokonsertti – Jaakko Ryhänen

Oopperalegenda Jaakko Ryhänen ja pianisti Jukka Nykänen esittävät Laukon kartanopuistossa suomalaisten säveltäjien kauneimpia kappaleita. Lähde kesäpäivän viettoon upeiden musiikkielämysten äärelle Pyhäjärven rannalle!

Tervetuloa Mannisen matkassa konserttiin Laukon kartanoon!

Keskiviikko 12.8.2020 klo 18.00 Jaakko Ryhänen

Kaunis ja tunnelmallinen Laukon kartano avasi ovensa vieraille vuonna 2016 ja toimii nyt kesäisenä matkailukeskuksena. Kartanon tiloissa on vaihtuvia näyttelyitä ja kartanopuistossa järjestetään kesäisin historiatapahtumia ja puistokonsertteja. Historiallisessa kartanomiljöössä on myös  ravintola Laukko, Suomi-Filmi -kahvila ja Kartanopuoti.

Puistokonsertit järjestetään historiallisen museoalueen sydämessä Pyhäjärven rannalla. Lavan edustalta löytyy lähes 800 istumapaikkaa. Katsomoalue ei ole katettu. Tapahtumakentällä palvelevat Puistoterassit, joista voit ostaa juomia ja pientä syötävää. Lisäksi Juhlatallin maisematerassilla on Burger-Grilli. Voit myös nautiskella omia piknikeväitä ympäröivillä nurmikentillä. Konserttilippu oikeuttaa myös sisäänpääsyyn kaikkiin Laukon kartanon näyttelyihin. Päärakennuksella on tänä kesänä nähtävillä Petri Ala-Maunuksen maisemamaalauksia. Näyttelyt, Puoti ja Kahvila ovat avoinna konserttipäivinä.

Oopperalegenda Jaakko Ryhänen ja pianisti Jukka Nykänen esittävät kartanopuistossa suomalaisten säveltäjien (mm. Sibelius, Kuula, Merikanto ja Malmsten) kauneimpia kappaleita Suomen kesästä. Konsertissa kuullaan myös Jukka Nykäsen kokoaman improvisaation klassisenmusiikin klassikkosävelistä.

Lähdemme matkaan kotipaikkakunnilta aamupäivällä. Perillä Laukon kartanossa nautimme herkullisen kartanolounaan. Lounaan jälkeen lähdemme mielenkiintoiselle opastetulle kartanokierrokselle. Kierroksen aikana tutustumme suuren suomalaisen historiakartanon jännittäviin vaiheisiin. Kierroksen jälkeen on omatoimista aikaa tutustua näyttelyihin, tehdä ostoksia Juhlatallilta löytävässä puodissa sekä tunnelmoida historiallista kartanomiljöötä. Konsertti alkaa klo 18.00 (kesto noin 1,5, sis. väliaika). Kotimatkalle lähdemme konsertin päätyttyä.

Matkan hinta/henkilö: 79 €

Hinta sisältää:
– Kuljetus
– Kartanolounas (sis. alkupalapöytä, pääruoka, jälkiruoka +kahvi/tee)
– Laukon kartanon opastettu kierros
– Sisäänpääsy kartanon näyttelyihin
– Konserttilippu

Huomioitavaa: Matka toteutuu, mikäli lähtijöitä on vähintään 25 henkilöä. Ilmoittathan mahdolliset ruoka-aineallergiat varauksen yhteydessä.

Alustava reitti: (Virrat min. 6 hlö) – Ruovesi – Vilppula – Mänttä – Orivesi – Tampere

Matkan varaus

Tarkista että täytät kaikki pakolliset kentät, muista lopuksi lähettää varauksen tiedot!
Sivusto ilmoittaa varauksen onnistuneesta lähetyksestä.