12.11.2020 Jorma Uotinen 50-vuotistaiteilijajuhlakiertue Tampere-talossa

12.11.2020 Jorma Uotinen 50-vuotistaiteilijajuhlakiertue Tampere-talossa

Tanssija, laulaja, koreografi ja televisiopersoona Jorma Uotinen juhlii 50 vuotta kestänyttä taiteilijauraansa laajalla kiertueella. Jorma Uotisen sielukkuus, rohkeus, lämpö ja väkevyys ovat omaa luokkaansa. Hänellä on suurelle taiteilijalle ominainen, taianomainen taito dominoida estradia ja pitää yleisö tiukasti otteessaan.

Tervetuloa Mannisen matkassa Tampere-taloon elämyskonserttiin!

To 12.11.2020 klo 19.00, Reitti: Virrat (vähintään 6 henkilöä)- Ruovesi-Vilppula-Mänttä-Orivesi-..

Tanssija, laulaja, koreografi ja televisiopersoona Jorma Uotinen juhlii 50 vuotta kestänyttä taiteilijauraansa laajalla kiertueella ympäri Suomea ensi syksynä.
Huomion arvoista on myös se, että Jorma Uotinen täyttää kunnioitettavat 70 vuotta ensi kesäkuun 28. päivä.

“Oli helppo vastata myöntävästi, kun minulle ehdotettiin tilaisuutta lähteä juhlakiertueelle ensi syksynä. Tämä laajamittainen kiertue yhdistää ja kruunaa hienolla tavalla uuden vuosikymmenen alkuun sijoittuvat 70-vuotissyntymäpäiväni ja 50-vuotistaiteilijajuhlaniKyseessä on draamakonsertti, jossa laulujen ja tekstien kautta käydään läpi elämänvaiheitani taiteilijana,  tanssijana ja laulajana, miehenä. Osa konsertin lauluista on kulkenut mukanani jo niiltä ajoilta, kun vielä tanssin Pariisin Oopperassa. Chanson-laulujen tekijöinä ovat muun muassa Edith Piaf, Jacques Brel ja Léo Ferré. Mukana myös pianisti Jari Hakkaraisen sävellyksiä. Tulkinnoissani pyrin koskettamaan vastaanottajan syvimpiä tuntoja rakkaudesta, ajan vääjäämättömästä kulusta, ystävyydestä, kaipuusta, elämästä, meistä itsestämme”, Jorma Uotinen kertoo

Esiintyjänä Jorma Uotisen sielukkuus, rohkeus, lämpö ja väkevyys ovat omaa luokkaansa. Hänellä on suurelle taiteilijalle ominainen, taianomainen taito dominoida estradia ja pitää yleisö tiukasti otteessaan.

Oman värinsä juhlakonsertteihin tuovat myös pitkäaikainen elinkumppani, laulaja Helena Lindgren sekä tietysti Trio Avec eli Petri Ikkelä, harmonikka ja bandoneon, Helena Plathan, sello ja Jari Hakkarainen, piano. Kokoonpano on työskennellyt yhdessä lähes 20 vuotta ja esiintynyt Suomen lisäksi muun muassa Ranskassa, Saksassa, Unkarissa, Kroatiassa ja kaikissa Pohjoismaissa.

Konsertin kesto on noin 2,15 tuntia. Konsertissa on väliaika.

Paikat konserttisalissa: etupermanto rivit 9, 10, 11, 12

Matkan hinta/henkilö: 75 €
Hinta sisältää: kuljetus ja konserttilippu

Huomioitavaa: matka totetuu mikäli lähtijöitä on vähintään 25 henkilöä.

Peruutusehdot: Matkan peruessaan asiakas on oikeutettu maksun palautukseen vähennettynä matkanjärjestäjälle aiheutuneilla todellisilla kustannuksilla. Matkan perumisesta on ilmoitettava viipymättä Bussi-Mannisen toimistolle. Noudatamme yleisiä matkapakettiehtoja sekä Bussi-Manninen Oy:n erityisehtoja.

Matkan varaus

Tarkista että täytät kaikki pakolliset kentät, muista lopuksi lähettää varauksen tiedot!
Sivusto ilmoittaa varauksen onnistuneesta lähetyksestä.