7.12.2021 Waltteri Torikan joulukonsertti – Natale-Oi Jouluyö Tampere

7.12.2021 Waltteri Torikan joulukonsertti – Natale-Oi Jouluyö Tampere

Upea äänisen Waltteri Torikan joulukonsertti Tampereen Aleksanterin kirkossa.

Tervetuloa Mannisen matkassa joulukonserttiin Tampereelle!

Ti 7.12.2021 klo 19.00 Waltteri Torikka – Natale-Oi Jouluyö Aleksanterin kirkko Tampere
Konsertissa paikat ovat numeroimattomia.

Alustava matkareitti: Ruovesi-Vilppula-Mänttä-Orivesi-Tampere
Olemme Tampereella klo 18.00.

Waltteri Torikka on Suomessa ja ulkomailla uraa luova uuden sukupolven ooppera- ja konserttilaulaja. Hänen debyyttialbuminsa Sydän (2015) oli suurmenestys: se myi platinaa, yli 30 000 kappaletta, ja oli saman joulun myydyin albumi heti Adelen jälkeen. Vuonna 2016 julkaistu albumi Rakkaus on myös ylittänyt kultarajan. Waltteri Torikka Trion akustinen Tapio Rautavaaran kappaleita sisältävä albumi julkaistiin vuonna 2017.

Yhdessä Jarkko Aholan kanssa Torikka on myynyt Hartwall Arenan loppuun jo kahtena vuotena peräkkäin. Torikka on esiintyjänä kotonaan yhtä lailla suurilla areenoilla kuin intiimeissä konserttisaleissa. Torikan ohjelmisto esiintyjänä ulottuu oopperapäärooleista ja vaativasta klassisesta ohjelmistosta aina viihde- ja elokuvamusiikin moderneihin klassikoihin. Suuremmista areenoista muun muassa Savonlinnan Oopperajuhlat, Kööpenhaminan kuninkaallinen ooppera, Festival d’Aix-en Provence, Royal Albert Hall ja Olympiastadion ovat tulleet hänelle esiintyjänä tutuiksi. Viimeisin albumi, vuonna 2018 julkaistu ’Sydämeni joulu’ -levy hallitsi virallista listaa ja keräsi osakseen erinomaisia arvioita.

Matkan hinta/henkilö: 65 €
Sisältää: kuljetuksen ja konserttilipun (numeroimaton)

Huomioitavaa: Matka toteutuu, mikäli lähtijöitä on vähintään 25 henkilöä.  Matkustamme koronaturvallisuus huomioiden. Tutustuthan turvallisuusohjeistukseemme täällä: Turvallisesti Mannisen matkassa
MatkaehdotNoudatamme yleisiä matkapakettiehtoja sekä Bussi-Manninen Oy:n erityisehtoja.  Matkan perumisesta on ilmoitettava viipymättä Bussi-Mannisen toimistolle.

Matkan varaus

Tarkista että täytät kaikki pakolliset kentät, muista lopuksi lähettää varauksen tiedot!
Sivusto ilmoittaa varauksen onnistuneesta lähetyksestä.