5.4.2020 Tuure Kilpeläinen ja Kaihon Karavaani Tampere-talossa

5.4.2020 Tuure Kilpeläinen ja Kaihon Karavaani Tampere-talossa

Suosikkokokoonpano Tuure Kilpeläinen ja Kaihon Karavaani tekee mittavan Paratiisi 2020-konserttisalikiertueen tulevana keväänä. Me suuntaamme kuuntelemaan konserttia Tampere-taloon sunnuntaina 5.4.2020!

Tervetuloa Mannisen matkassa konserttiin Tampere-taloon!

Suosikkokokoonpano Tuure Kilpeläinen ja Kaihon Karavaani tekee mittavan Paratiisi 2020-konserttisalikiertueen tulevana keväänä. Kiertueella kuullaan uusia lauluja, sekä tuttuja hittejä ja klassikoita. Uudet kappaleet ovat ensi vuonna ilmestyvän albumin ensisointuja ja yhtyeen klassikkohitteihin lukeutuvat mm. Autiosaari, Valon pisaroita, Ystävänpäivä, Eloon! ja Hyvä, paha, ruma mies.

Konserttisalikiertue juhlistaa samalla Karavaanin pitkää yhteistä matkaa! Kymmenen vuotta sitten yhtye julkaisi ensimmäisen “Valon pisaroita” -albuminsa, josta käynnistyi kiertomatka koko Suomeen ja välillä ulkomaillekin. Kriitikoiden ja suuren yleisön arvostamat albumit (Valon pisaroita 2010, Erämaa 2011, Afrikan tähti 2012, Käpälikkö 2014, Surusilmäinen kauneus 2016, Kaihon karnevaali -kokoelma 2017) ovat rikkoneet kulta- ja platinarajoja ja Tuure Kilpeläinen yhtyeineen on palkittu useilla musiikkialan palkinnoilla.

Konsertti alkaa klo 18.00. Kesto 2 h 30 min (sis. väliajan). Konsertti on ikärajaton.
Paikat katsomossa takapermannolla riveillä A17-19.

Matkan hinta/henkilö: 67 €
Hinta sisältää: Kuljetus ja konserttilippu
Huomioitavaa: Matka toteutuu, mikäli lähtijöitä on vähintään 25 henkilöä
Alustava reitti: Virrat (min. 6 hlö) – Ruovesi – Vilppula – Mänttä – Orivesi

Matkan varaus

Tarkista että täytät kaikki pakolliset kentät, muista lopuksi lähettää varauksen tiedot!
Sivusto ilmoittaa varauksen onnistuneesta lähetyksestä.