29.12.2021 Nightwish – Nokia Arena Tampere, Kuljetus!

29.12.2021 Nightwish – Nokia Arena Tampere, Kuljetus!

Suomen menestynein vientiyhtye Nightwish nousee Tampereen uuden Tampereen Kannen areenan lavalle 29.12. osana ”Human. :||: Nature.” -kiertuetta! Varaa kauttamme vaivaton konserttikuljetus!

Tervetuloa Mannisen matkassa konserttiin Tampereelle!

Suomen menestynein vientiyhtye Nightwish nousee Tampereen uuden Tampereen Kannen areenan lavalle 29.12.! Konsertti on osa ”Human. :||: Nature.” -kiertuetta. Yhtyeen edellinen iso konsertti Tampereella oli Ratinan stadionilla kuusi vuotta sitten vuonna 2015. Nightwishin edellisestä Suomen keikastakin on ehtinyt kulua kolme vuotta. Niinpä yhtye lupaileekin visuaalisesti näyttävää show’ta, hittejä sekä isoja kappaleita myös tuoreimmalta albumiltaan. Elämyksen kruunaavat massiiviset tehosteet ja kappaleita tukeva screen-materiaali.

Noin 10 miljoonaa albumia maailmanlaajuisesti myynyt Nightwish keikkailee kotimaassaan vain harvakseltaan. Yhtye on tehnyt historiaa esiintymällä ensimmäisenä suomalaisena yhtyeenä Wembley Arenalla pääesiintyjänä, loppuunmyydylle katsomolle. Nightwish on myös eniten Emma-palkintoja saanut yhtye.

Varaa kauttamme mukava ja vaivaton konserttikuljetus!
Areenan ovet avataan klo 18.00.

Matkan hinta/henkilö: 25 € meno-paluu, 20 € yhdensuuntainen matka
Hintaan sisältyy: Kuljetus
Huomioitavaa: Kuljetus toteutuu, mikäli lähtijöitä on vähintään 20 henkilöä. Konserttikuljetus laskutetaan noin 1 kk ennen lähtöä ja lasku sekä aikataulu lähetetään sähköpostiinne. Tarkistakaahan, että sähköpostiosoitteenne on oikein lomakkeella. Aikataulu varmistuu lähempänä ajankohtaa.
Alustava reitti: Virrat (min. 6 hlö) – Ruovesi – Vilppula – Mänttä – Orivesi…

Matkan varaus

Tarkista että täytät kaikki pakolliset kentät, muista lopuksi lähettää varauksen tiedot!
Sivusto ilmoittaa varauksen onnistuneesta lähetyksestä.