21.9. ja 22.9.2021 Elton John konsertti Hartwall Arenalla KULJETUS! Siirtyy vuodelle 2023!

21.9. ja 22.9.2021 Elton John konsertti Hartwall Arenalla KULJETUS! Siirtyy vuodelle 2023!

Elton Johnin The Farewell Yellow Brick Road –maailmankiertueen konserteissa yleisölle tarjotaan visuaalinen musiikkielämys, joka tarjoaa kuulijoille maistiaisia popin kestosuosikin hiteistä tämän koko 50-vuotisen uran ajalta.

Konsertit siirtyvät vuodelle 2023. Jo tehdyt kuljetusvaraukset siirtyvät automaattisesti uusille päiville. 

Tervetuloa Mannisen matkassa konserttiin!

Elton John Suomeen The Farewell Yellow Brick Road -maailmankiertueellaan

Tämän vuoden kuljetusvaraukset siirtyvät automaattisesti ensivuodelle, samoille päiville!

Uusia päiviä ei ole vielä saatu tietoon. Päivitämme nettisivumme heti, kun olemme saaneet tietoon uudet päivät. 

Ti 21.9.2021 Reitti: Virrat (vähintään 6 hlöä)-Ruovesi-Vilppula-Mänttä-Orivesi-Tampere-Helsinki moottoritien rampit

Ke 22.9.2021 Reitti: Virrat (vähintään 6 hlöä)-Ruovesi-Vilppula-Mänttä-Orivesi-Tampere-Helsinki moottoritien rampit


Popin supertähti on tänään julkaissut lisäpäiviä käynnissä olevalle The Farewell Yellow Brick Road –maailmankiertueelleen. Suomessa Elton John esiintyy kahtena perättäisenä päivänä Hartwall Arenalla 22. ja 23. syyskuuta 2020. 

Elton Johnin The Farewell Yellow Brick Road –maailmankiertue alkoi Yhdysvalloista viime vuoden syyskuussa. Sekä yleisöltä että kriitikoilta kehuja kirvoittanut kiertue sisältää kaikkiaan yli 350 keikkaa ympäri Pohjois-Amerikaa, Eurooppaa, Aasiaa, Etelä-Amerikkaa sekä Australiaa. Vuonna 2021 päättyvän kiertueen on kerrottu olevan Elton Johnin viimeinen. Suomen lisäksi tänään on julkistettu uusia keikkoja myös muualle Eurooppaan, mm. Saksaan, Belgiaan, Espanjaan, Englantiin ja Ruotsiin.

Elton Johnin The Farewell Yellow Brick Road –maailmankiertueen konserteissa yleisölle tarjotaan visuaalinen musiikkielämys, joka tarjoaa kuulijoille maistiaisia popin kestosuosikin hiteistä tämän koko 50-vuotisen uran ajalta.

Spektaakkelimaisista konserteistaan ja persoonallisesta tyylistään tunnettu Elton John on pitkän uransa aikana saavuttanut lähes kaiken mitä artisti voi. Uraan mahtuu yli 50 listaykköstä ja jättihittejä kuten ”Your Song”, ”Rocket Man”, ”Don’t Go Breaking My Heart”, ”Someone Saved My Life Tonight”, ”Don’t Let The Sun Go Down On Me”, ”I’m Still Standing”, ”Sacrifice” ja Oscar-palkittu ”Can You Feel The Love Tonight”. Uransa aikana yli 300 miljoonaa albumia maailmanlaajuisesti myynyt Elton John on palkittu lukuisilla platina-ja multiplatinalevyillä. Miehellä on myös hallussaan kaikkien aikojen myydyin single, ”Candle In The Wind 1997”, joka on myynyt yli 33 miljoonaa kappaletta. Elton Johnin musiikilliset ansiot ovat niin merkittäviä että hänet on nimetty Rock and Roll Hall of Fameen ja aatelisarvon hän sai vuonna 1998. Viime vuonna Eltonista tuli tuli Billboard Hot 100 –listan kaikkien aikojen menestyneinen miessooloartisti. Tänä vuonna julkaisiin Elton John –aiheinen elokuva Rocket Man. Suomessa Elton John esiintyi edellisen kerran vuonna 2014.

Matkan hinta/ henkilö: 35 €, sis.kuljetus meno-paluu

Huomioitavaa: Kuljetus toteutuu, mikäli lähtijöitä on vähintään 25 henkilöä. Konserttikuljetus laskutetaan noin 1 kk ennen lähtöä ja lasku sekä aikataulu lähetetään sähköpostiinne. Tarkistakaahan, että sähköpostiosoitteenne on oikein lomakkeella. Aikataulu varmistuu lähempänä ajankohtaa.

Matkan varaus

- Matka ei varattavissa -