17.12.2021 Raskasta Joulua – Nokia Arena Tampere, Kuljetus!

17.12.2021 Raskasta Joulua – Nokia Arena Tampere, Kuljetus!

Ei joulua ilman Raskasta joulua -konserttia! Vuosi vuodelta suositummaksi nousseen kiertueen solisteina on nähty tunnettuja koti- ja ulkomaisia metalli- ja rocklaulajia esittämässä joululauluja raskaasti sovitettuina versioina. Varaa kauttamme vaivaton konserttikuljetus ja virittäydy joulun tunnelmaan!

Tervetuloa Mannisen matkassa konserttiin Tampereen Kannen Areenalle Tampereelle!

Pe 17.12.2021 klo 19.00 Raskasta joulua, Tampereen Kannen Areena – kuljetus
Reitti: Virrat (min. 6 hlö) – Ruovesi – Vilppula – Mänttä – Orivesi…

Ei joulua ilman raskasta joulua konserttia! Suomen suosituimmaksi joulukiertueeksi kasvanut Raskasta Joulua -kiertue päästään järjestämään jälleen! Vuosi vuodelta suositummaksi nousseen kiertueen solisteina on nähty tunnettuja koti- ja ulkomaisia metalli- ja rocklaulajia esittämässä joululauluja raskaasti sovitettuina versioina. Massiiviseen joulu-show’hun kuuluu vaikuttavia projisointeja, runsas pyrotekniikka ja näyttävä valoshow.

Esiintyjät: Noora Louhimo, Marko Hietala, Kimmo Blom, Tommi Salmela, JP Leppäluoto, Ilja Jalkanen, Antony Parviainen, Ville Tuomi, Tony Kakko, Elize Ryd ja Pekka Heino.

Lippuja konserttiin myy Lippu.fi.

Matkan hinta/henkilö: 25 € meno-paluu, 20 € yhdensuuntainen matka
Hinta sisältää: Kuljetus
Huomioitavaa: Kuljetus toteutuu mikäli, lähtijöitä on vähintään 20 henkilöä. Konserttikuljetus laskutetaan noin 1 kk ennen lähtöä ja lasku sekä aikataulu lähetetään sähköpostiinne. Tarkistakaahan, että sähköpostiosoitteenne on oikein lomakkeella. Aikataulu varmistuu lähempänä ajankohtaa.

Matkan varaus

Tarkista että täytät kaikki pakolliset kentät, muista lopuksi lähettää varauksen tiedot!
Sivusto ilmoittaa varauksen onnistuneesta lähetyksestä.