16.7.2021 Sunrise Avenue & Friends -lisäkonsertti, Olympiastadion, KULJETUS!

16.7.2021 Sunrise Avenue & Friends -lisäkonsertti, Olympiastadion, KULJETUS!

Konsertti siirretty 16.7.2021!Sunrise Avenue päättää menestyksekkään uransa kahdella ennätyksellisen suositulla konsertilla Helsingin Olympiastadionillla! Kuljetuksellamme pääset helposti ja mukavasti konserttiin, varaa paikkasi pian.

Tervetuloa Mannisen matkassa konserttiin Helsinkiin!

Sunrise Avenuen uran ja samalla Euroopan-jäähyväiskiertueen viimeisestä konsertista tulee kaksipäiväinen juhla. Olympiastadionin kaksi toisistaan erilaista keikkaa tulevat sinetöimään yhtyeen mittavan uran. Sunrise Avenue & Friends -lisäkonsertti nähdään uudistetulla Helsingin Olympiastadionilla perjantaina 14. elokuuta 2020. Sunrise Avenue & Friends kerää yhtyeelle tärkeitä henkilöitä ja artisteja mukaan lavalle hyvästelemään bändiä. Yhtyeen mittavan uran ja samalla Euroopan-jäähyväiskiertueen viimeinen konsertti nähdään uudistetulla Helsingin Olympiastadionilla lauantaina 15. elokuuta 2020. Yhtye pääsee ensimmäisenä artistina soittamaan uusitun Olympiastadionin lavalle. Erityisesti bändin tarttuvat stadionhitit on kuin luotu koettavaksi isoilla areenoilla.

Vuonna 2002 perustettu ja 2006 debyyttilevynsä ”On The Way To Wonderland” julkaissut Sunrise Avenue on yksi Suomen kansainvälisesti menestyneimmistä yhtyeistä. Yhtyeen viittä julkaistua studioalbumia ja kokoelmalevyä on myyty maailmanlaajuisesti lähes 3 miljoonaa kappaletta. Vuonna 2017 ilmestynyt viides studioalbumi ”Heartbreak Century” nousi suoraan julkaisunsa jälkeen Saksan albumilistan ykköseksi ja on myynyt Saksan lisäksi myös Suomessa kultaa. Yhtye ehti kerätä uransa aikana kulta- ja platinalevyjä eri maista yhteensä 58 kappaletta.

Sunrise Avenue tunnetaan parhaiten hiteistään “Hollywood Hills”, ” I Don’t Dance”, ” Forever Yours” ja ”Fairytale Gone Bad”. Yhtye on huomioitu lukuisia kertoja sekä kotimaisilla että kansainvälisillä musiikkialan palkinnoilla.

Matkan hinta/henkilö: 35 € meno-paluu, 30 € yhdensuuntainen matka
Hinta sisältää: Kuljetus
Huomioitavaa: Kuljetus toteutuu, mikäli lähtijöitä on vähintään 25 henkilöä. Konserttikuljetus laskutetaan noin 1 kk ennen lähtöä ja lasku sekä aikataulu lähetetään sähköpostiinne. Tarkistakaahan, että sähköpostiosoitteenne on oikein lomakkeella. Aikataulu varmistuu lähempänä ajankohtaa.
Alustava reitti:
Ruovesi – Vilppula – Mänttä – Orivesi – Tampere – moottoritien pysäkit matkalle Helsinkiin

Matkan varaus

Tarkista että täytät kaikki pakolliset kentät, muista lopuksi lähettää varauksen tiedot!
Sivusto ilmoittaa varauksen onnistuneesta lähetyksestä.