18.6.2022 Haloo Helsinki! – ”Haloo Stadion!” -konsertti Olympiastadionilla, kuljetus!

18.6.2022 Haloo Helsinki! – ”Haloo Stadion!” -konsertti Olympiastadionilla, kuljetus!

Haloo Helsinki! nousee Olympiastadionin lavalle kesäkuussa 2022! Kauttamme voit varata mukavan ja vaivattoman konserttikuljetuksen. Nouse bussiin ja me kuljetamme Sinut musiikkielämyksen äärelle!

Tervetuloa Mannisen matkassa konserttiin Helsinkiin Olympiastadionille!

Haloo Helsinki! esiintyy Olympiastadionilla kesäkuussa 2022!

Haloo Helsinki! on vuonna 2006 perustettu yhtye, joka on julkaissut 6 albumia. Yhtyeen albumeja on myyty yhteensä yli 300 000 kappaletta, heidän kappaleitaan on kuunneltu streamauspalveluissa yli 240 miljoonaa kertaa ja musiikkivideoita katsottu yli 90 miljoonaa kertaa. Yhtyeen saavutuksiin kuuluu  myös 10 Emma-palkintoa, 12 radiolistan ykkössingleä sekä yli 700 keikkaa. Tunnetuimpia hittejä ovat mm. ”Beibi”, ”Hulluuden Highway”, ”Maailman toisella puolen”, ”Kaksi ihmistä”, ”Tuntematon” ja ”Kuussa tuulee”. Haloo Helsinki! julkaisi lokakuussa uuden singlen ”Lady Domina”, jonka myötä yhtye palasi reilun kahden vuoden mittaiselta julkaisutauolta.

Haloo Stadion! -konsertti seuraa viranomaisten ohjeistuksia ja säädöksiä. Keikka järjestetään täysimääräisenä tapahtumana elokuussa 2021, mikäli viranomaisten määrittelemät terveys- ja turvallisuussäädökset niin sallivat.

Matkan hinta/henkilö: 35 € meno-paluu, 30 € yhdensuuntainen matka
Hinta sisältää: Kuljetus
Huomioitavaa: Kuljetus toteutuu, mikäli lähtijöitä on vähintään 25 henkilöä. Konserttikuljetus laskutetaan noin 1 kk ennen lähtöä ja lasku sekä aikataulu lähetetään sähköpostiinne. Tarkistakaahan, että sähköpostiosoitteenne on oikein lomakkeella. Aikataulu varmistuu lähempänä ajankohtaa.
Alustava reitti: Ruovesi – Vilppula – Mänttä – Orivesi – Tampere – moottortien pysäkit matkalla Helsinkiin

Matkan varaus

Tarkista että täytät kaikki pakolliset kentät, muista lopuksi lähettää varauksen tiedot!
Sivusto ilmoittaa varauksen onnistuneesta lähetyksestä.