8.-11.10.2020 Saarenmaa Ralli2020  Uutuusmatka!

8.-11.10.2020 Saarenmaa Ralli2020 Uutuusmatka!

Ensimmäinen autoralli järjestettiin Saarenmaalla vuonna 1974. Vuodesta 1993 alkaen ralli on ollut kansainvälinen ja nimeltään ”Saarenmaa”. Siitä lähtien rallissa ovat olleet mukana myös suomalaiset kuljettajat.

Tervetuloa Mannisen matkassa Saarenmaa Ralli 2020!

To-Su 8.-11.10.2020 Kylpylä-hotelli Rüütli

Ensimmäinen autoralli järjestettiin Saarenmaalla vuonna 1974. Vuodesta 1993 alkaen ralli on ollut kansainvälinen ja nimeltään ”Saarenmaa”. Siitä lähtien rallissa ovat olleet mukana myös suomalaiset kuljettajat. Saarenmaan teillä ovat kaahanneet Sebastian Lindholm-Pertti Lahtinen ja naisten maailmanmestari Eija Jurvanen. Yhtään rallia ei ole järjestetty ilman Kaugatuma-Toomalõuka erikoiskoetta, jota voidaan oikeutetusti pitää Saarenmaan rallien tavaramerkkinä. Viime vuosina mukana on ollut kaupunkierikoiskoe, joka järjestettiin ensimmäisen kerran vuonna 1980.

1.matkapäivä
Lähdemme bussilla matkaan varhain aamulla. Tallink Megastar lähtee Helsingin Länsisatamasta klo 10.30 kohti Tallinnaa, saapuen sinne klo 12.30. Bussi odottaa terminaalin edessä olevalla parkkipaikalla. Matka jatkuu kohti Saarenmaata ja Virtsun satamaa, josta jatkamme lautalla Muhun saarelle, Kuivastun satamaan. Kuivastusta ajamme Kuresaareen Saarenmaan ”pääkaupunkiin”, jossa majoitumme Rüütli Spa  hotelliin. Yhteinen päivällinen hotellin ravintolassa. Mahdollisuus ruokailun jälkeen mennä sauna-ja allasosastolle.

2.matkapäivä
Aamiaisen jälkeen vapaata aikaa kaupungilla. Iltapäivällä mahdollisuus mennä katsomaan kaupunkierikoiskoe.

3.matkapäivä
Aamiaisen jälkeen lähdemme bussilla erikoiskoe paikoille. Paluu hotellille iltapäivällä/illansuussa.

4.matkapäi
Aamiainen hotellissa. Klo 10.00 lähdemme kohti Kuivastun satamaa, josta lautta klo 12.00 lähtee mantereelle.  Matka jatkuu Tallinnaan, jossa on hieman ostosaikaa ennen laivan lähtöä. Satamaan tulemme viimeistään klo 15.00 ja Tallink Shuttle laiva lähtee klo 16.30 kohti Helsinkiä. Helsinkiin saavumme klo 18.30 ja matka kohti kotipaikkakuntia jatkuu välittömästi.

Matkan hinta/ henkilö:
*379 €, kahden hengen huoneessa
*479 €, yhden hengen huoneessa

* 249 €, lapsi 3-14v lisävuoteella kahden aikuisen seurassa

Hinta sisältää:
– bussikuljetus koko matkan ajan
– lauttamatkat kansipaikoin Helsinki-Tallinna-Helsinki ja Virtsu-Kuivastu-Virtsu
– hotellimajoitus 3 yötä aamiaisella
– 1 x päivällinen hotellissa
– rallilippu pe-ilta ja lauantai päivä

Lisämaksusta etukäteen ostettuna/henkilö:
-Tallink Megastar aamiaisbuffet 18 €
-Tallink Star päivällisbuffet 26 €

Huomioitavaa: matka totetuu mikäli lähtijöitä on vähintään 30 henkilöä. Tällä matkalla tarvitaan voimassaoleva passi tai uudenmallinen henkilökortti.
Rallista enemmän tietoa lähemmässä ajankohtaa.

Peruutusehdot: Matkan peruessaan asiakas on oikeutettu maksun palautukseen vähennettynä matkanjärjestäjälle aiheutuneilla todellisilla kustannuksilla. Matkan perumisesta on ilmoitettava viipymättä Bussi-Mannisen toimistolle. Noudatamme yleisiä matkapakettiehtoja sekä Bussi-Manninen Oy:n erityisehtoja.

Matkan varaus

Tarkista että täytät kaikki pakolliset kentät, muista lopuksi lähettää varauksen tiedot!
Sivusto ilmoittaa varauksen onnistuneesta lähetyksestä.