31.12.2020-2.1.2021 Uudenvuoden hotellimatka Tallinnaan

31.12.2020-2.1.2021 Uudenvuoden hotellimatka Tallinnaan

Ota uusi vuosi 2021 vastaan Tallinnassa! Talvinen kaupunki huokuu lämmintä tunnelmaa valoineen ja luo todellista juhlan tuntua vuoden vaihteeseen!

Kuva: Kaupo Kalda / Visit Tallinn

Tervetuloa Mannisen matkassa viettämään uuttavuotta 2021 Tallinnaan!

Viron pääkaupunki, ihana Tallinna on viime vuosien aikana käynyt läpi muodonmuutoksen, joka on uudistanut kaupungin ilmettä ja tarjontaa merkittävästi. Tämän päivän Tallinna on kaupunki, jossa yhdistyvät nautittavalla tavalla niin mielenkiintoinen historia kuin moderni kaupunkielämä. Tallinna on jatkuvasti muuttuva kaupunki mielenkiintoisine ja erilaisine puolineen. Tunnelmoi Tallinnan historiallisessa vanhassakaupungissa, tee ostoksia, nauti kauneuden- ja terveydenhoitopalveluista sekä ruokaravintoloista, kahviloista, monipuolisesta kulttuuritarjonnasta, musiikki- ja teatteriesityksistä sekä vilkkaasta yöelämästä. Myös lapsiperheille on Tallinnalla paljon tarjottavaa: vesipuistoja, tiedemuseo, lentosatama, TV-torni, trampoliinikeskus sekä tietenkin uusi keksintökeskus Proto.

Toivota uusi vuosi 2021 tervetulleeksi Tallinnan asukkaiden ja muiden kaupungissa vierailevien kanssa! Lumoudu keskiaikaisista kaduista ja juhlatunnelmasta, nauti kaupungin loistavasta ravintola- ja kulttuuritarjonnasta ja rentoudu!

Torstai 31.12.2020
Lähdemme matkaan uudenvuodenaattona varhain aamulla kotipaikkakunnilta kohti Helsinkiä ja Länsisatamaa. Tallink Megastar lähtee Tallinnaan klo 10.30 saapuen perille klo 12.30. Perillä Tallinnassa on hetki omatoimista aikaa kaupungilla ennen majoittumista Sokos Hotel Virun mukaviin huoneisiin keskeiselle paikalle kaupungin keskustassa.

Viru on kautta aikojen ollut symboli ja virstanpylväs, legenda, jossa tunnet kaupungin aidon rytmin. Aika on muotoillut Virusta ainutlaatuisen. Täältä saat jotain, mitä muualta et löydä. Keskellä kaikkea ja kaikkia. Laaja valikoima erityyppisiä huoneita, ravintoloita, viihde- ja virkistyspalveluita, kokous- ja bankettikeskus, ostoskeskus ja TripAdvisorin suosituksesta ”pakollinen” KGB-museo hotellin 23. kerroksessa. Nämä kaikki saman katon alla!

Majoittumisen jälkeen on aika siirtyä omatoimiseen uudenvuodenviettoon haluamallasi tavalla!

Perjantai 1.1.2021
Aamiainen hotellin ravintolassa. Kokonainen vuoden ensimmäinen päivä aikaa nauttia monipuolisesta Tallinnasta omatoimisesti.

Lauantai 2.1.2021
Aamiainen hotellin ravintolassa. Luovutamme huoneet ja pakkaamme bussin puolen päivän aikaan, jonka jälkeen on vielä aikaa käydä vaikkapa ostoksilla tai kaupungilla ennen siirtymistä satamaan. Kuljettaja antaa ohjeet laivaan noususta. Tallink Star lähtee takaisin Helsinkiin klo 16.30 saapuen perille klo 18.30. Maihinnousun jälkeen lähdemme heti kotimatkalle.

Matkan hinta/henkilö:
319 € jaetussa kahden hengen huoneessa
432 € yhden hengen huoneessa

Hinta sisältää:
– Kuljetus Suomessa ja Virossa
– Laivamatkat kansipaikoin Helsinki-Tallinna-Helsinki
– Majoitus 2 yötä Sokos Hotel Virussa
– Hotelliaamiainen

Huomioitavaa: Matka toteutuu, mikäli lähtijöitä on vähintään 25 henkilöä. Tällä matkalla tarvitaan passi tai virallinen henkilökortti.

Alustava reitti: Ruovesi – Vilppula – Mänttä – Orivesi – Tampere…

Peruutusehdot: Matkan peruessaan asiakas on oikeutettu maksun palautukseen vähennettynä matkanjärjestäjälle aiheutuneilla todellisilla kustannuksilla. Matkan perumisesta on ilmoitettava viipymättä Bussi-Mannisen toimistolle. Noudatamme yleisiä matkapakettiehtoja sekä Bussi-Manninen Oy:n erityisehtoja.

Matkan varaus

Tarkista että täytät kaikki pakolliset kentät, muista lopuksi lähettää varauksen tiedot!
Sivusto ilmoittaa varauksen onnistuneesta lähetyksestä.