17.-23.7.2022 Kylpylämatka Pärnuun VIIKING SPA***

17.-23.7.2022 Kylpylämatka Pärnuun VIIKING SPA***

Pärnu kylpylöineen, hiekkarantoineen ja kahviloineen on tuttu paikka. Erinomainen sijainti, matala hiekkaranta, puhdas ilma, vehreät puistot sekä kaupungin syke yhdessä laadukkaiden hoito- ja rentoutuspalveluiden kanssa ovat taanneet Pärnun suosion kylpyläkaupunkina.

 

Tervetuloa Mannisen matkassa kesäiseen Pärnuun!

Tämä suuri ja suosittu kylpylähotelli sijaitsee kätevästi Pärnun huvipursisataman ja keskustan välissä! Loistava lomanviettopaikka myös sinulle, joka haluat kylpylässä rentoutumisen lisäksi tutustua Pärnun kaupunkiin. Vaikka Pärnu onkin tunnettu kylpyläkaupunki, on kaupungissa paljon muutakin nähtävää. Lähde kävelylle upealle hiekkarannalle, ja illallista tunnelmallisissa ravintoloissa!

Viiking kylpylä on avattu ensi kerran vuonna 1993 ja sitä on laajennettu useaan otteeseen tämän jälkeen. Vuonna 2012 avatun D-rakennuksen myötä Viiking kylpylä tarjoaa perinteikästä ja modernimpaa majoitusta neljässä eri rakennuksessa, jotka on yhdistetty toisiinsa käytävin.

Hotellissa on avattu vuonna 2015 Viiking Saaga vesi- ja saunakeskus. Iso uima-allas erilaisilla rentouttavilla vesihierontapisteillä, vastavirtajoki, lastenallas, suolasauna, Aromi-höyrysauna, suomalainen sauna, japanilainen allas, poreallas, allasbaari, kattotasanteella viikinkien kota-sauna.

Sunnuntai 17.7.2022
Matkaan lähdetään aamulla varhain Pohjois-Pirkanmaan/Tampereen kautta kohti Helsinkiä, josta siirrymme Tallinkin Megastar aluksella Tallinnaan. Tallinnasta ajamme Pärnuun ja majoitumme Viiking Spa Standard/Superior-luokan huoneisiin noin klo 15.30. Päivällinen kylpylän ravintolassa.

*Kaikissa Superior-luokan huoneissa on wc, bidee suihku (D talon huoneissa, ja osassa C talon huoneita), suihku, hiustenkuivaaja, puhelin ja tv sekä parketti/muovimatto, viileäkaappi sekä kylpytakit (aikuisille). Huoneissa on 2 erillistä vuodetta, jotka voidaan tarvittaessa siirtää yhteen. Lisäksi huoneissa on ilmastointi ja parveke, parvekkeella ei saa tupakoida. Kaikki huoneet ovat savuttomia. Huoneet sijaitsevat C ja D talossa, sekä A talon 4. kerroksessa. Jokaisessa talossa huoneet ovat hieman erilaisia.

*Mukavat ja hyvin sisustetut  Standart-huoneet. Savuttomat. Sopivat allergikoille. Uusittu vuonna 2013. Huoneessa on 2 erillistä sänkyä, jotka voidaan laittaa vierekkäin. Joihinkin huoneisiin sopii myös lisä- tai vauvasänky.  Suihku, hiustenkuivaaja, tv, parketti/muovimatto, viileäjääkaappi sekä kylpytakit (aikuisille). Huoneista kaunis näköala Vallikääriin päin tai rauhallisen sisäpihan puolelle. Kaikki huoneet ovat savuttomia, huoneet sijaitsevat A tai B talossa. Jokaisessa talossa huoneet ovat hieman erilaisia. 

Maanantai 18.7. – Perjantai 22.7. 
Talokierros klo 8.15 ja klo 10.00. Päivät vietetään täyshoidolla Pärnussa. Matkaan sisältyy buffetaamiainen, keittolounas,  buffetpäivällinen. Lisäksi hoitopäivinä on 2-3 hoitoa/pv.  Bussi ja kuljettaja ovat koko matkan ajan käytössä ja päivien aikana onkin mahdollista osallistua kiertoajelulle sekä ostoskierrokselle Pärnussa, näistä tiedotetaan lähemmässä ajankohtaa.

Lauantai 23.7.2022
Aamiaisen jälkeen huoneiden luovutus ja auton pakkaus klo 09.00, jonka jälkeen lähdemme kohti Tallinnaa. Tallinnassa on vielä ostosmahdollisuus satamakaupoissa. Tallink Megastar lähtee klo 13.30 ja on Helsingissä 15.30. Kotimatkalle lähdemme heti laivan saavuttua satamaan.

Matkan hinta / henkilö:
*549 €, aikuinen kahden hengen Standart-huoneessa täyshoito
*655 €, aikuinen yhden hengen Standart-huoneessa täyshoito

*599 €, aikuinen kahden hengen Superior-huoneessa täyshoito
*739 €, aikuinen yhden hengen Superior-huoneessa täyshoito

Hinta sisältää:
– bussikuljetuksen
– laivamatkat kansipaikoin Helsinki-Tallinna-Helsinki
– majoitus  6 yötä Standard/Superior-luokan huoneessa
– täyshoito (aamiainen, keittolounas ja päivällinen)
– lääkärin tulokonsultaatio
– 3 hoito/päivä (yhteensä ma-pe 15 hoitoa)
– aamusauna ja -uinti ma-pe klo 6.30-07.30, la-su 7.-10.00 (C-talon saunaosasto)
– vesi- ja saunakeskuksen Viiking Saaga rajaton sisäänpääsy aukioloaikoina, Su 10-22.00, Ma-To 12-22.00, Pe 12.-17.00.
– Kuntosalin laitteiden käyttö aukioloaikoina

Hoidot:
-Vesihieronta 15 min
-Yrttikylpy 20 min
-Osokeriitti-parafiinihoito 15 min
-Paikallinen kylmähoito 10-15 min
-Osahieronta 20 min
-Hierontatuoli 15 min
-Darsonvalisaatio 10 min
-Ultraäänihoito
-Ihalaatiohoito 10 min
-Sähköhieronta
-Magneettihoito
-Laskimohoito geelillä (jalat)
-Rentoutushoito 30 min
-Lääkintävoimistelu ryhmässä 30 min
-Lääkintävoimistelu yksilöllinen 30 min
-Vesivoimistelu ryhmässä 30 min (ma-pe)
-Porekylpy merisuolalla 20 min
-Jalkakylpy merisuolalla 15 min

Huomioitavaa: matka toteutuu, mikäli lähtijöitä on vähintään 20 henkilöä. Tällä matkalla tarvitaan voimassaoleva passi tai virallinen henkilökortti, ja rokotetodistus tai negatiivinen testitulos.  Ajokortti tai kuvallinen Kela kortti ei kelpaa. Ilmoittautumisen yhteydessä mainitse lähtöpaikkasi sekä mahdolliset ruoka-aineallergiat. Tutustuthan turvallisuusohjeistukseemme täällä: Turvallisesti Mannisen matkassa

MatkaehdotNoudatamme yleisiä matkapakettiehtoja sekä Bussi-Manninen Oy:n erityisehtoja.  Matkan perumisesta on ilmoitettava viipymättä Bussi-Mannisen toimistolle.

*******************************

Viron tasavallan hallituksen ja Terveysviraston uudet ohjeistukset tulevat voimaan 9.8.2021 ja sen vuoksi kaikkien Viiking Spaa -hotellin ja Viiking Saaga -vesi- ja saunakeskuksen asiakkaiden (yli 18-vuotiaat) tulee esittää saapuessaan rokotustodistus, todistus parantuneesta COVID-19-taudista tai negatiivinen COVID-19-testitulos.

Majoittuvien asiakkaiden tulee esittää todistus hotelliin kirjauduttaessa. Vierailtaessa vain vesi- ja saunakeskuksessa, voidaan todistus esittää keskuksen vastaanotossa. Hoitoa saavat voivat esittää todistuksen hoitorekisterissä.

Todistukseen sopivat digitaalinen tai tulostettu:

  • voimassa oleva rokotustodistus tai
  • todistus parantuneesta COVID-19-taudista tai
  • negatiivinen COVID-19 PCR -testitulos, joka on voimassa 72h tai
  • negatiivinen COVID-19-antigeenipikatestitulos, joka on voimassa 48h.

Antigeenipikatesti tulee olla tehty terveydenhoitopalvelun tarjoajan toimesta.

Huom.! Jos edellä olevassa luettelossa mainittuja dokumentteja ei ole, ei ole vierailu Viikin Spa Hotellissa mahdollista.

Pikatestin voi ostaa paikan päältä hintaan 5€.

Emme kysy lisämaksua varauksen muuttamisesta tai perumisesta. Tehdäksesi muutoksia, ole hyvä, ja ota meihin yhteyttä. Yhteistyökumppaneidemme Booking.com, Hookusbookus ja Expedia kautta tehtyjä varauksia voi muuttaa ja perua suoraan heidän kautta.

Ehdot ovat voimassa kunnes Viron tasavallan hallitus ja Terveysvirasto antavat uudet ohjeistukset.

Huolehdimme itsestämme ja toisistamme!
Viiking Spaa -hotellin henkilökunta

*******************************

 

 

 

Matkan varaus

Tarkista että täytät kaikki pakolliset kentät, muista lopuksi lähettää varauksen tiedot!
Sivusto ilmoittaa varauksen onnistuneesta lähetyksestä.