28.3.-4.4.2020 Hiihtomatka Saariselkä – Tievatupa 7 pv, vko 14

28.3.-4.4.2020 Hiihtomatka Saariselkä – Tievatupa 7 pv, vko 14

Pakkastalvi, hankikantokevät, jäidenlähtökevät, keskiyön aurinko, sadonkorjuu, ruska, ensilumi ja joulukaamos. Saariselkä tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet kaikkina Tunturi-Lapin eri vuodenaikoina.

Tervetuloa Mannisen matkassa hiihtämään!

Keväiset hanget Saariselällä kutsuvat hiihtäjiä. Retkeily- ja kurssikeskus Tievatupa sijaitsee Kakslauttasen pohjoisrannalla, Kiilopäälle johtavan tien varrella. Hoidetut ladut lähtevät Tievatuvan pihasta ja niitä pitkin voit hiihdellä avotunturiin tai vaikkapa monotansseihin. Aamupalalta mukaan tehdyt eväät on mukava nauttia reittien varrella olevissa taukopaikoissa, saatatpa saada seuraksesi muiden hiihtäjien lisäksi kuukkelinkin. Ulkoilun jälkeen on mahdollisuus rentouttaa lihakset saunan lämmössä ja pulahtaa Kakslauttasen avantoon. Päivällispöydästä saa syödä vatsansa täyteen ja illalla uni maistuu kaiken ulkoilun ja saunomisen jälkeen. Saariselän matkailualueen huolletun latuverkoston kokonaispituus on yli 200 km, josta valaistua latua on 34 km. Matkaa Saariselän keskukseen kertyy latua myöten 14 km. Katso myös www.tievatupa.fi

Viikon aikana käymme kerran Saariselän keskustassa omalla bussilla. Saariselän skibussi liikennöi aamuisin ja iltapäivisin Saariselkä-Kiilopää-Saariselkä välin, sillä on mahdollista matkustaa keskustaan tai Kiilopäälle, kysy päivälipun hinta skibussin kuljettajalta.

Ryhmä majoittuu Tievatuvan päärakennuksen Retkitievan huoneisiin ja Kurssitievan huoneisiin. Retkitievan majoittujilla on yhteiskäytössä olevat wc- ja suihkutilat käytävillä.

Kurssitieva on korkeatasoinen majoitusrakennus, jossa on 17 kylpyhuoneellista kahden hengen huonetta. Huoneissa on TV, nettiyhteys ja lisävuodemahdollisuus. Rakennuksesta löytyy myös avara monitoimitila.

Ruokailu- ja oleskelutilat sijaitsevat päärakennuksessa. Saunoja on kaksi; päärakennuksen pohjakerroksessa sähkösauna sekä Kakslauttasen rannalla oleva hirsisauna takkatupineen. Varusteiden kuivaustila ja pesukone sekä suksien voiteluhuone ovat päärakennuksen kellarikerroksessa.

Matkan hinta/henkilö:
Kurssitieva: 
*595 €, kahden hengen huone wc/suihkulla
*759 €, yhden hengen huone wc/suikulla

Retkitieva:
*525 €, kahden hengen huone wc/suihkulla    Loppuunmyyty!
*455 €, kahden-kolmen hengen huone ( wc/suihku käytävällä)

Pelkkä bussikuljetus Tievatuville 140 €/henkilö meno-paluu.

-Retkitievaan emme myy yhden hengen huoneita
-Nais- ja miespaikkoja myydään vain kahden hengen huoneisiin, mikäli niitä on saatavilla.

Matkan hintaan sisältyy:  bussikuljetus, majoitus (sis. liinavaatteet ja pyyhe), perillä päivittäinen ”Lapin täyshoito” eli aamiainen, retkieväät, päivällinen, sauna.

Huomioitavaa: matka toteutuu. Ilmoittautumisen yhteydessä mainitkaa mahdolliset ruoka-aineallergiat (esim. gluteeniton)

Matkan varaus

Tarkista että täytät kaikki pakolliset kentät, muista lopuksi lähettää varauksen tiedot!
Sivusto ilmoittaa varauksen onnistuneesta lähetyksestä.