23.2.-28.2.2020 Hiihtoloma Levillä: Sokos hotelli Levi 6 pv vko 9

23.2.-28.2.2020 Hiihtoloma Levillä: Sokos hotelli Levi 6 pv vko 9

Tervetuloa nauttimaan helmikuussa 2020 ikimuistoisesta koko perheen talvilomasta Leville! Irtiotto arjesta ja yhteinen aika ainutlaatuisen Lapin luonnon keskellä antavat voimia koko loppukeväälle.  Loppuunvarattu!

Tervetuloa Mannisen matkassa hiihtolomalle Leville!  Loppuunvarattu!

Levin rinteet tarjoavat sopivia haasteita kaikille laskijoille ja hiihtäjille. Levillä on 43 rinnettä ja noin 230 km hiihtolatuja. Upeiden tunturimaisemien ihailu kuuluu asiaan, mutta samalla voi käydä tutustumassa Levitunturin eri palveluihin. Hiihtäjille mieluisia taukopaikkoja löytyy mm. Sammontuvalta ja Luvatustamaasta.  Laskettelijat voivat nauttia kunnon ”afterski” meiningistä Tuikussa tai Horizont kahvilassa.
Levi on onnistunut markkinoinnillaan luomaan keskuksesta kansainvälisen paikan. Tasokas majoittuminen, erinomaiset palvelut ja lyhyet kulkuyhteydet ovat avaintekijät lomanviettopaikassa. Vaikka Levi on jo kuin kaupunki, voi siellä edelleen nähdä aitoja poromiehiä ja kokea sitä kuuluisaa Lapin vetovoimaa.

Ajomatka Leville kestää koko päivän.  Matkalla pidetään taukoja sopivin väliajoin, jotta matka ei käy rasittavaksi.
Tunturi-Lapissa, Napapiirin pohjoispuolella, Levin alppikylässä sijaitsee elämäniloinen Break Sokos Hotel Levi. Ympärivuotisena Lapin helmenä tarjoamme asiakkaillemme aina irtioton arjesta.
Break Sokos Hotel Levi on enemmän kuin hotelli. Se on rentouttava tauko arkesi keskellä. Upea luonto, loistavat maastot sekä kattava tarjonta tapahtumia ja aktiviteetteja takaavat onnistuneen loman ja antoisan työmatkan.Pohjolan aitoja ja puhtaita makunautintoja tarjoilee Ravintola Kiisa. Janon ja pienemmän nälän sammuttaa viihtyisä Coffee House & Bar. Break Sokos Hotel Levissä me olemme sinua varten. Haluamme sinun viihtyvän ja rentoutuvan, lähtevän kotiin energisempänä ja reppu täynnä unohtumattomia elämyksiä.

Matkan hinta/henkilö:
495 €, kahden (2) hengen standart huone
450 €, kolmen (3) hengen perhehuone  (parisänky ja lapselle sohva lisävuode)
380 €, neljän (4) hengen perhehuone (parisänky ja 2 x lapsi sohva lisävuode)

Hinta sisältää: bussikuljetuksen Leville ja takaisin, majoitus valitussa huoneluokassa 5 yötä aamiaisella.

 

Huomioitavaa: Matka toteutuu. Lisämaksusta: hissiliput, laskettelu/hiihtovälineiden vuokraus. Ilmoittaudu viimeistään 9.1.2020!

Break Sokos hotelli Levi
Tähtitie 5, 99130 Levi, p. 016-3215500

www.sokoshotellilevi.fi

 

Matkan varaus

- Matka ei varattavissa -