Tietoja matkasta

Tervetuloa Mannisen matkassa Lappajärvelle!

Kesällä teemme tutkimusmatkan monen suomalaisen unelmaan kun Lappajärven kesäteatteri muuttuu siirtolapuutarhaksi. Oma mökki ja ryytimaa, saunantuoksuiset lauantait ja avuliaat mökkinaapurit.
Tosin naapurin pensasaita on villiintynyt. Pyykkituvan avain on hävinnyt. Naapuriin muutti tuntematon. Ja kesäjuhlilla paljastuu salaisuus toisensa perään. Kuka vei Heikin housut ja kenelle Kaisa vinkkasi silmää? Kuka sotkeutui sukkahousuihinsa ja ketkä kuutamolla suuteli? Suhteet ovat solmussa ja juorukello kalkattaa. Luvassa siis suuria tunteita, laulua, tanssia ja paljon naurua.


Lähdemme Pohjois-Pirkanmaan/Tampereen seudulta ajamaan kohti Pohjanmaata. Alajärvellä pysähdymme nauttimaan buffetlounaan Punaisen Tuvan Viinitilalla, jossa myös ostosmahdollisuus. Matka jatkuu Vimpelin kautta Lappajärvelle, jossa menemme katsomaan Juurihoitoa siirtolapuutarha -näytelmää klo 14.00. Väliaikakahvit teatterilla. Paluumatkalle lähdemme esityksen jälkeen. 

Matkan hinta/ henkilö: 99 €
Hinta sisältää: kuljetuksen, lounaan buffetpöydästä ja viinilasillinen viinitilan tuotteista, väliaikakahvit ja teatterilipun

Huomioitavaa: Matka toteutuu, mikäli lähtijöitä on vähintään 30 henkilö.
Alustava reitti: Orivesi-Tampere-Ylöjärvi-Kuru-Ruovesi-Virrat-..
Voit nousta bussiin kaikilta pysäkeiltä matkareitin varrelta. Ilmoitathan toivomasi kyytiinnousupaikan varauslomakkeen Lisätiedot-kohdassa. Alustavat reitit ja aikataulut saattavat muuttua. Lopullinen reitti ja aikataulu lähetetään laskun yhteydessä.