Tietoja matkasta

Tervetuloa Mannisen matkassa Raumalle!

Koristeellisia puutaloja ja idyllisiä pikkukatuja! Ihastuttava Vanha Rauma valittiin UNESCOn maailmanperintöluetteloon vuonna 1991 ainutlaatuisena esimerkkinä elävästä vanhasta pohjoismaisesta puukaupungista. Vanhassa Raumassa asuu n. 800 asukasta ja se onkin säilynyt elävänä kokonaisuutena ja kaupungin sydämenä, jossa asutaan ja tehdään työtä ympäri vuoden.  Alueelle on museoiden, uniikkien katujen ja Pyhän ristin kirkon lisäksi ihania putiikkeja, kahviloita ja ravintoloita. Tällä matkalla tutustumme suloiseen Vanhaan Raumaan omatoimisesti.

Rauman Pitsiviikko on koko perheen kaupunkifestivaali, jota vietetään vuosittain heinäkuun lopulla. Rauman Pitsiviikko järjestetään tulevana kesänä jo 54. kerran! Pitsiviikkojen ohjelma varmistuu lähempänä ajankohtaa. Lisätietoja osoitteessa pitsiviikko.fi/

Lähdemme matkaan aamulla kotipaikkakunnilta kohti Raumaa. Matkalla pidämme tauon. Perillä Raumalla on runsaasti omatoimista aikaa tutkia, tunnelmoida ja ihastella vanhan Rauman henkeä sekä nauttia Pitsiviikon ohjelmasta. Perillä Raumalla olemme klo 11.00-16.00.

Hinta/henkilö: 45 €
Hinta sisältää: Kuljetus
Huomioitavaa: Matka toteutuu, mikäli lähtijöitä on yhteensä vähintään 25 henkilöä.
Alustava reitti: Ruovesi - Vilppula - Mänttä - Orivesi - Tampere -..
Voit nousta bussiin kaikilta pysäkeiltä matkareitin varrelta. Ilmotathan toivomasi kyytiinnousupaikan varauslomakkeen Lisätiedot-kohdassa. Alustavat reitit ja aikataulut saattavat muuttua. Lopullinen reitti ja aikataulu lähetetään laskun yhteydessä.