Tietoja matkasta

Tervetuloa Mannisen matkassa kesäteatteriin Tampereelle!

Karavaanari – kaikkien kaveri on uusi, eeppinen kotimainen komedia ennakkoluuloista, ikiaikaisesta hyvän ja pahan taistelusta sekä yhteisön silmittömästä voimasta.

Omasta mielestään menestynyt näyttelijä Mikko Aarnela palaa kesäteatterin ensi-iltajuhlista ja todistaa kotimatkallaan murhan. Hän tajuaa olevansa rikoksen silminnäkijänä hengenvaarassa, ja joutuu pakenemaan. Mikko varastaa paniikissa matkailuauton ja joutuu keskelle elämänsä suurinta seikkailua. Mikon on pystyttävä sulautumaan monien karsastamaan, omalaatuiseen ja mystiseen heimoon: karavaanareihin.

Karavaanari – kaikkien kaveri asettaa vastakkain stereotyyppiset mielikuvat eurooppalaishakuisesta trendi-Suomesta sekä siitä Suomesta, joka pystyy tyydyttämään päivittäiset tarpeensa yhdestä automarketista. Molemmat Suomet vieroksuvat toisiaan ja nauravat toisilleen halveksuvasti olematta syvimmiltään kuitenkaan kovinkaan kaukana toisistaan.

Käsikirjoittajat Riku Suokas ja Heikki Syrjä ovat tulleet tunnetuiksi useiden menestysproduktioiden kuten Vuonna 85 -musikaalin sekä Koskinen ja Lahti 2001 -sarjojen käsikirjoittajina.

Pääroolissa nähdään komediavirtuoosi Lari Halme. Muut näyttelijät julkistetaan myöhemmin.

Käsikirjoitus Riku Suokas ja Heikki Syrjä
Ohjaus Riku Suokas

Esitys alkaa klo 14:00
Liput katsomosta riveiltä 11-12

Alustava matkareitti: Ruovesi - Vilppula - Mänttä - Orivesi

Matkan hinta/henkilö: 69 €
Hinta sisältää: Kuljetus ja teatterilippu
Huomioitavaa: Matka toteutuu, mikäli lähtijöitä on vähintään 25 henkilöä. Voit nousta bussiin kaikilta pysäkeiltä matkareitin varrelta. Ilmoitathan toivomasi kyytiinnousupaikan varauslomakkeen Lisätiedot-kohdassa. Alustavat reitit ja aikataulut saattavat muuttua. Lopullinen reitti ja aikataulu lähetetään laskun yhteydessä.

Kuva: Pyynikin kesäteatteri