Tietoja matkasta

Tervetuloa Mannisen matkassa kesämatkalle Pärnuun!

Virolainen rantakaupunki Pärnu on loistava kesäkohde, mutta kaupungissa riittää tekemistä vuoden ympäri. Pärnu sijaitsee Itämeren rannalla Lounais-Virossa ja kaupunki on yksi Viron tunnetuimmista kylpyläkohteista. Pärnujoen rannalla sijaitseva kaupunki on erityisesti kesäisin suosittu matkailukohde, eikä Pärnua turhaan kutsuta Viron kesäpääkaupungiksi. Pärnu tunnetaan erityisesti kylpyläkaupunkina, mutta se tarjoaa tekemistä kaikenikäisille. Kauniit rannat ja tunnelmallinen keskusta ovat matkailijoiden mieleen. Rennon kylpylä- tai rantaloman lisäksi Pärnussa voikin viettää myös onnistuneen shoppailuloman. Pärnulla on lähes parisataavuotinen historia kylpyläkaupunkina ja ensimmäinen kylpylä kaupunkiin avattiin vuonna 1838. Kaupungin kehitys oli nopeaa varsinkin 1900-luvun alussa, jolloin pieniä hotelleja ja huvituskohteita nousi Pärnuun alueelle. Pärnun mutakylpyjen kerrotaan tekevän ihmeitä hipiälle ja parantavan vaivan jos toisenkin.

Lähdemme varhain Sunnuntai-aamuna matkaan Pohjois-Pirkanmaan/Tampereen seudulta. Ajelemme Helsinkiin, josta nousemme TallinkSiljan m/s Megastar laivaan klo 13.30 ja nokka kohti Tallinnaa. Maihinnousun jälkeen Tallinnassa bussi kuljettaa matkalaiset Pärnuun, jossa majoitumme mukavasti Estonia Medical Spa hotelliin.

Estonia Medical Spa & Hotel (ent. Puistotalo) on laadukkaita hoitopalveluita tarjoava kylpylähotelli. Meillä on vuosikymmenien kokemus ammattimaisista hoitopalveluista. Takaamme sinulle miellyttävän loman ja kuntoutuksen. Hoito- ja kylpyläpalvelut, uima-altaat, saunat ja kauneussalonki ovat käytössäsi joka päivä. Hotellimme sijaitsee ranta-alueella, josta 5 minutin kävelymatka valaistetulle rantapromenaadille ja keskustaan n. 15 minutin matka.

Majoittumisen jälkeen voit vaihtaa vapaalle ja lähteä katsomaan ihanaa Pärnun rantaa tai keskustaa. Kylpyläasiakkaille päivällinen hotellin ravintolassa. Sauna- ja allasosasto käytössä aukioloaikoina klo 07.30-21.30

Maanantai-Perjantai  Aamiainen hotellissa ja omatoimista tutustumista kaupunkiin tai käydä kauneushoidoissa. Sauna- ja allasosasto käytössä aukioloaikoina klo 07.30-21.30. Kylpyläasiakkaille lääkärin tai terveydenhoitajan tulokonsultaatio ja hoitojen aloitus sekä ruokailut lounas ja päivällinen.

Lauantai-aamuna hotelliaamiainen ja lähdemme klo 09.00 kohti Tallinnaa. MyStar laiva lähtee Tallinnasta takaisin Helsinkiin klo 13.30, joten Tallinnan satama-alueella on mahdollista vielä tehdä ostoksia. Kuljettaja antaa ohjeet laivaan noususta matkan aikana.

Matkan hinta/henkilö:
Hotelliasiakkaille, aamiaisella:
589 € jaetussa kahden hengen huoneessa (mahtuu 1 lasten lisävuode)
839 € yhden hengen huoneessa

295 € lapsi 4-13 v lisävuoteessa kahden aikuisen kanssa samassa huoneessa
80 € lapsi 0-3 v ilman omaa vuodepaikkaa, pelkkä kuljetus

Kylpyläasiakkaille, täyshoito (aamiainen, lounas, päivällinen):
669 € jaetussa kahden hengen huoneessa
789 € yhden hengen huoneessa huoneessa

Aikataulu:
Su 14.7.2024 Tallink Megastar Helsinki-Tallinna 13.30-15.30
La 20.7.2024 Tallink MyStar Tallinna-Helsinki 13.30-15.30
Ruovesi - Vilppula - Mänttä - Orivesi - Tampere - moottoritien pysäkit matkalla Helsinkiin

Hintoihin sisältyy: bussikuljetukset Suomessa ja Pärnussa, laivamatkat kansipaikoin Helsinki-Tallinna-Helsinki, hotellimajoitus tai kylpyläpaketti yhden/kahden hengen huoneessa 6 yötä, aamiainen hotellissa, hotelli sauna- ja allasosaston käyttö aukioloaikoina, aikuisille kylpytakit huoneissa. 

Lisämaksusta:
Ruokailut laivoilla etukäteen varattuna:
- Buffetlounas * 29,50 €/aikuinen/suunta * 13 €/lapsi 6-11v * 16 €/lapsi 12-17v

Huomioitavaa: Matka toteutuu mikäli lähtijöitä on vähintään 30 henkilöä. Perhehuoneet tilattava erikseen.
Matkustaessa Viroon, tarvitaan kaikille lähtijöille voimassaoleva passi tai virallinen henkilökortti. Ajokortti tai kuvallinen kelakortti ei kelpaa.
Voit nousta bussiin kaikilta pysäkeiltä matkareitin varrelta. Ilmotathan toivomasi kyytiinnousupaikan varauslomakkeen Lisätiedot-kohdassa. Alustavat reitit ja aikataulut saattavat muuttua. Lopullinen reitti ja aikataulu lähetetään laskun yhteydessä.