Aikataulut

Aikataulut 2021-2022

 

Bussi-Manninen Oy:n laatulupaus

Tarjottavat liikennepalvelut, palveluista sekä niiden muutoksista ja peruutuksista tiedottaminen

Bussi-Manninen Oy tarjoaa aikataulunmukaisia reittiliikennepalveluja Pirkanmaan alueella sekä tilausliikennepalveluja koko Suomessa.

Reittiliikenteen reiteistä ja aikatauluista saa reittikohtaista täsmätietoa Matkahuollon valtakunnallisesta aikataulujärjestelmästä www.matkahuolto.fi. Aikatauluhaun mobiiliversio palvelee kännykän käyttäjiä osoitteessa m.matkahuolto.fi. Reiteistä ja aikatauluista sekä niissä tapahtuvista muutoksista Bussi-Manninen Oy ilmoittaa aikataulujulkaisuissaan sekä www.busmanni.fi.

Bussimatkalla kuljettajat informoivat tarvittaessa matkustajia reitin aikataulusta, pysähdyspaikoista ja pysäkeistä. Myös matkalla sattuvissa poikkeustilanteissa matkustajat saavat tiedon kuljettajalta välittömästi.

Käytössä olevat matkaliput ja niiden hinnat, informaatio- ja lippujärjestelmiin kuuluminen

Matkahuolto myy lippuja kaikkiin niihin Suomessa liikennöivien bussiyritysten linjavuoroihin, jotka näkyvät Matkahuollon valtakunnallisessa aikataulujärjestelmässä. Tiedot Matkahuollon myymistä valtakunnallisista lipputuotteista ja niiden hinnoista saa osoitteesta www.matkahuolto.fi. Myös Matkahuollon asiakaspalvelukeskus, puh. 0200 4000 sekä Matkahuollon toimipaikat antavat tietoa.

Matkahuollon lippujärjestelmän lisäksi Bussi-Manninen Oy kuuluu Matkahuollon informaatiojärjestelmään.

Bussi-Manninen Oy:n liikennöimillä linjavuoroilla kertalippujen ja korttilatausten maksuvälineenä käyvät käteinen ja korttimaksut.

Käytössä olevat ajoneuvot, niiden varusteet sekä vammaisten ja liikuntarajoitteisten matkustajien huomioiminen

Bussi-Manninen Oy:n ajoneuvot pidetään turvallisina matkustaa ja siisteinä huolehtimalla niistä päivittäisellä kunnossapidolla ja säännöllisillä huoltotoimenpiteillä. Ajoneuvot ovat ns. normaaleja busseja, eli niitä ei ole erikseen varustettu liikuntavammaisten kulkemista avustavilla laitteilla. Kuljettaja avustaa tarvittaessa matkustajia matkatavaroiden ja muun liikkumisen suhteen. Bussit on varustettu kaikkien istuimien osalta turvavöillä. Myös ilmastointi löytyy kaikista busseista.

Asiakastyytyväisyyden mittaaminen, valitusten käsittely

Bussi-Manninen Oy:n tarkoituksena on tarjota matkustajille turvallista, täsmällistä ja mukavaa matkantekoa niin linjavuoroilla kuin tilausajoissa. Asiakaspalautteen avulla toivomme saavamme tärkeää tietoa toimintamme laadusta ja kehittämistarpeista. Matkustajat voivat antaa palautetta osoitteessa www.bussi-manninen.fi tai sähköpostilla myynti@bussi-manninen.fi tai puhelimitse toimistollemme. Käsittelemme palautteen mahdollisimman pikaisesti.

Mahdolliset valitukset käsittelemme mahdollisimman nopeasti. Hinnan palautuksista sekä mahdollisista vahingonkorvauksista neuvotellaan aina tapauskohtaisesti. Tavoitteenamme on aina tyytyväinen asiakas, joka matkustaa jatkossakin bussilla.

Tilausliikennepalveluista sekä järjestämistämme valmismatkoista saa tietoa osoitteesta www.busmanni.fi

Laatulupaus2011 (pdf)