29.11.-1.12.2019 Joulutorimatka Tukholmaan, Viking Mariella

29.11.-1.12.2019 Joulutorimatka Tukholmaan, Viking Mariella

Lähde virittäytymään joulun tunnelmaan Tukholman vanhankaupungin joulumarkkinoille! Viking Mariellalla matkustat mukavasti jouluiseen Tukholmaan ja perillä bussimme kuljettaa matkaajat satamasta keskustaan ja takaisin.

Tervetuloa Mannisen matkassa jouluiseen Tukholmaan!

Joulu Tukholmassa on lämminhenkinen ja iloinen, aivan kuten kaupunki itse. Jouluvalot syttyvät kaduille ja joulutoreille ja asuntojen ikkunoita koristavat perinteiset kyntteliköt. Tukholman joulu tuoksuu sahramilta, glögiltä ja piparkakuilta. Tunnelmalliset Tukholman joulumarkkinat ja konsertit keräävät ihmiset yhteen. Jouluostosten lomassa voi piipahtaa idyllisiin kahviloihin ja tutustua vaikkapa museoihin. Jouluinen Tukholma tarjoaa iloa ja lämpöä, herkutteluhetkiä, shoppailua ja mielenkiintoista nähtävää jokaiselle.

Vikingillä pääset mukavasti suoraan Tukholman keskustaan. Lähdet illalla ja olet perillä seuraavana aamuna. Merellä Sinua kuljettaa punavalkoinen Viking Mariella, joka tunnetaan erinomaisesta keittiöstään, hyvästä palvelustaan sekä laadukkaasta ja edullisesta tax free -valikoimastaan.

Jo lähtöiltana sinulla on hyvää aikaa laittautua illallista varten ja herkutella oikein pitkän kaavan mukaan. Illan edetessä valitset ohjelmasta ja esiintyjistä mieleisesi ja heittäydyt viihteen vietäväksi. Väsyneenä on mukava mennä hyttiin ja antaa meren keinuttaa uneen. Hytti on käytössäsi koko matkan ajan.

Perjantai 29.11.2019
Lähdemme päivällä kotipaikkakunnilta kohti Helsinkiä, jossa nousemme Viking Mariellaan Katajanokan terminaalista. Lähtöaikataulu ja reitti vahvistuvat myöhemmin. Kuljettaja noutaa matkaliput terminaalista ja jakaa ne matkalaisille bussissa. Laiva lähtee satamasta klo 17.15. Buffetpäivällinen laivalla on mahdollista lisämaksusta. Ilta ja yö vietetään merellä. Laivalla on monipuolista ohjelmaa ja useita eri esiintyjiä.

Lauantai 30.11.2019 (kaikki ajat ovat paikallista aikaa!)
Meriaamiainen tarjoillaan klo 06:30-10:00 ja se on mahdollinen lisämaksusta. Laiva saapuu Tukholmaan Stadsgårdenin satamaan klo 10.00. Vanhakaupunki ja keskusta ovat lyhyen matkan päässä satamasta.  Bussi on mukana Tukholmassa kuljettaen matkalaiset keskustaan. Laivan infosta saa mm. kaupungin karttoja. Myös rahaa voi vaihtaa laivan infossa.

Tukholman vanhankaupungin Suurtorin joulumarkkinat on järjestetty samalla paikalla vuodesta 1915 saakka. Tori huokuu vanhanajan joulutunnelmaa ja glögin tuoksua. Punaisissa kojuissa on tarjolla keramiikkaa, herkkuja, Lapin-tuotteita, kauniita tekstiilejä ja muuta ihanaa. Näiltä joulumarkkinoilta on vaikea lähteä tyhjin käsin.

Kuljettaja antaa tarkemmat ohjeet laivalle palaamisesta. Laivalle on palattava viimeistään 30 min ennen laivan lähtöaikaa. Mariella lähtee Tukholmasta takaisin kohti Helsinkiä klo 16.30. Buffetpäivällinen laivalla on mahdollista lisämaksusta. Ilta ja yö vietetään merellä.

Sunnuntai 1.12.2019
Meriaaminen on mahdollista lisämaksusta klo 06:00-09:15. Viking Mariella saapuu Helsinkiin klo 10.10. Bussi odottaa terminaalin parkkipaikalla ja kotimatkalle lähdemme heti maihinnousun jälkeen.

Matkan hinta /henkilö:
A4 119 € (ikkunallinen neljän hengen hytti)
A3 129 € (ikkunallinen kolmen hengen hytti)
A2 145 € (ikkunallinen kahden hengen hytti)
A1 199 € (ikkunallinen hytti yhdelle)

B4 99 € (ikkunaton neljän hengen hytti)
B3 119 € (ikkunaton kolmen hengen hytti)
B2 135 € (ikkunaton kahden hengen hytti)
B1 179 € (ikkunaton hytti yhdelle)

Piccolo 99 € (ikkunaton kahden hengen hytti ylä- ja alavuoteella)
Piccolo 139 € (ikkunaton yhden hengen hytti ylä- ja alavuoteella)

Alle 12v lapsi maksaa pelkän kuljetuksen 50 €, laivalla ilman omaa vuodepaikkaa.

Hintaan sisältyy: Bussikuljetus Suomessa ja Tukholmassa satama-keskusta-satama, risteily valitussa hyttiluokassa ja risteilyohjelma.

Lisämaksusta ruokailu laivalla etukäteen ostettuna/henkilö:
*Buffetpäivällinen aikuinen 39 €, muut hinnat vahvistuvat myöhemmin
*Meriaamiainen aikuinen 11 €, 12-17v 7,5 €, 6-11v 4 €

Huomioitavaa: Matka toteutuu, mikäli lähtijöitä on vähintään 25 henkilöä. Tällä matkalla tarvitaan virallinen henkilöllisyystodistus. Ruotsissa valuutta on kruunu ja aikaero Suomeen on -1 tunti.

Laivayhtiöillä on risteilyjä koskevia ikärajoituksia. Jos ikärajavaatimus ei täyty, matkalla tulee olla mukana holhooja tai mahdollisesti holhoojan kirjallinen valtuutus ja matkustuslupa. Risteilyjä koskevat ikään liittyvät säännöt löydät sivuilta:

vikingline.fi/fi/suomi/varaa-maksa-muuta/hyva-tietaa/ikarajat

 

Matkan varaus

Tarkista että täytät kaikki pakolliset kentät, muista lopuksi lähettää varauksen tiedot!
Sivusto ilmoittaa varauksen onnistuneesta lähetyksestä.