Rantaloma Jurmalassa 4.7.-7.7.2019

Rantaloma Jurmalassa 4.7.-7.7.2019

Kaunis Jurmala kutsuu lomailemaan! Upota varpaasi valkoiseen hiekkaan ja kasta ne Itämereen. Lähde nauttimaan kesästä koko perheen matkalle yhteen Baltian suosituimmista rantakohteista, Latvian Jurmalaan!

Tervetuloa Mannisen matkassa Jurmalaan!

Suloinen Jurmalan kaupunki ihastuttaa noin 26 km pitkällä hiekkarannallaan, pitsihuviloillaan sekä tunnelmallaan. Jurmala, jota myös Latvian rivieraksi kutsutaan, sijaitsee vain 25 km päässä Latvian pääkaupungista Riikasta ja on tunnettu rantojensa lisäksi myös kylpyläkulttuuristaan sekä terveellisestä ilmastostaan. Lähde viettämään rentoa lomaa tähän ihastuttavaan kaupunkiin Itämeren rannalle, jossa viihtyy koko perhe!

Torstai 4.7.2019
Matkaan lähdemme aamulla kotipaikkakunnilta. Matkalla Helsinkiin pidämme tauon. Saavumme Länsi-satamaan Helsinkiin n. klo 09.30. Kuljettaja noutaa matkaliput terminaalista ja jakaa ne matkalaisille. Tallink Megastar lähtee matkalle kohti Tallinnaa klo 10.30. Lisämaksusta mahdollisuus nauttia Megastar Delight aamiainen.  Maihinnousu Tallinnassa klo 12.30, josta matka jatkuu kohti Jurmalaa. Matka Tallinnasta Jurmalaan kestää noin 6 tuntia. Perillä Jurmalassa majoitumme Jurmala Spa hotelliin.

Hotel Jurmala Spa on moderni kylpylähotelli Jurmalan sydämessä lähellä rantaa ja palveluita. Tilavat huoneet on sisustettu luonnollisilla materiaaleilla ja kaikissa huoneissa on TV, minibaari sekä ilmastointi. Huonepalvelu on käytössänne klo 12.00-22.00. Monipuolinen buffet-aamiainen tarjoillaan päivittäin hotellin ravintolassa. Sauna- ja allasosasto, Wellnes Oasis sekä kuntosali ovat käytettävissänne kerran päivässä klo 18 saakka.

Perjantai 5.7.2019
Aamiainen hotellilla. Retki Riikaan katsomaan nähtävyyksiä ja tekemään ostoksia (noin 4 h). Loppupäivä aikaa nauttia Jurmalasta.

Lauantai 6.7.2019
Aamiainen hotellilla. Kokonainen päivä aikaa rannalla oleilulle, vesiaktiviteeteille, ostoksille, ravintolaelämyksille ja nähtvyyksille.

Sunnuntai 7.7.2019
Aamiainen hotellilla. Pakkaamme matkatavarat bussiin ja lähdemme matkalle kohti Tallinnaa klo 08.00. Matkalla pysähdymme Latvian rajakaupassa ostoksilla. Tallinkin Star lähtee kohti Helsinkiä klo 16.30, saapuen sinne klo 18.30. Lisämaksusta mahdollisuus nauttia Delight Buffet päivällinen. Maihinnousun jälkeen matka jatkuu kohti kotipaikkakuntia.

Matkan hinta/henkilö:
319 € aikuinen kahden hengen huoneessa
435 € aikuinen yhden hengen huoneessa
345 € aikuinen kahden hengen Superior-huoneessa
199 € lapsi 6-12 v lisävuoteessa kahden aikuisen kanssa Superior-huoneessa
60 € lapsi 2-6 v kahden aikuisen kanssa ilman omaa vuodepaikkaa
60 € lapsi 0-2 v kahden aikuisen kanssa lasten sängyssä

Hinta sisältää:
– kuljetus Mannisen bussilla koko matkan ajan
– laivamatkat Helsinki-Tallinna-Helsinki, meno Tallink Megastar, paluu Tallink Star
– hotellimajoitus 2 hengen huoneissa 3 yötä
– aamiaiset hotellissa

Lisämaksusta ruokailut laivalla:
4.7.2019 Myöhäinen aamiainen, Megastar Delight 17.50 €
7.7.2019 Päivällinen, Delight Buffet 26 €

Huomioitavaa:
Matka toteutuu, mikäli lähtijöitä on vähintään 30 henkilöä. Tällä matkalla tarvitaan voimassaoleva passi tai henkilökortti.  Ajokortti tai kuvallinen kelakortti ei kelpaa.  Virossa ja Latviassa valuuttana on euro. Muistathan matkavakuutuksen!

Nähtävyyksiä ja tekemistä Jurmalassa:
– Noin 26 km pitkä ranta
– Kävelykatu, Jomas iela
– Livu Akvaparks -vesipuisto
– Kilpikonna-patsas, Brunurupucis
– Dzintarin metsäpuisto
– Dzintarin näköalatorni
– Jurmalan ulkoilmamuseo
– Jurmalan kaupunginmuseo
– E. Ratseneen uimalaitos
– Kristaps ja Auguste Morbergin huvila- ja kasvitieteellinen puutarha

 

Matkan varaus

Tarkista että täytät kaikki pakolliset kentät, muista lopuksi lähettää varauksen tiedot!
Sivusto ilmoittaa varauksen onnistuneesta lähetyksestä.