Maamess 2019-messut Tarttossa, Dorpat Hotel 24.-26.4.2019

Maamess 2019-messut Tarttossa, Dorpat Hotel 24.-26.4.2019

Maamess kerää vuosittain yli 30 000 vierailijaa ja lähes 400 näytteille asettajaa useista eri maista. Maamess pitää sisällään neljä monipuolista tapahtumaa; Kansainvälisen maatalousnäyttelyn, kansainvälisen puu- ja metsätalousnäyttelyn, elintarvikemessut sekä puutarhanäyttelyn.

Tervetuloa Mannisen matkassa Tarttoon!  LOPPUUNMYYTY!

Viron henkinen pääkaupunki Tartto on eteläisen Viron keskus ja maan toiseksi suurin kaupunki. Tartto on kuuluisa yliopistostaan, lukuisista museoistaan ja menneisyydestään hansakaupunkina. Myös kaupungin halki virtaava Ema-joki antaa sille oman ilmeensä. Hotel Dorpat on upea, tasokas hotelli joka sijaitsee Tartton sydämessä joen rannalla. Hotellissa on 205 huonetta jotka on kaikki varustettu nykyaikaisin mukavuuksin. Hotellin 1. kerroksessa on terveys- ja hyvinvointikylpylä, jossa luontaishoitoja, hierontaa sekä kylpylä-, kauneus- ja terveyshoitoja (mm. kampaaja, mani- ja pedikyristi sekä kosmetologi). Hotellissa on oma ravintola. Katso myös www.dorpat.ee

Matkaan lähdemme keskiviikkona aamulla, kts. alustava aikataulu alla. Laivamatka Helsingistä Tallinnaan taittuu Tallinkin Megastarilla.  Yhteinen delight buffet-aamianen on heti laivaan nousun jälkeen. Tallinnassa bussi odottaa terminaalin edessä ja matka jatkuu sieltä välittömästi kohti Tarttoa. Matkalla vierailukohde joka ilmoitetaan myöhemmin.
Saavumme  Tarttoon Dorpat hotellille iltapäivällä. Iltapäivä ja ilta on vapaata aikaa.

Torstaina aamiainen on tarjolla hotellin ravintolassa klo 07.00-11.00. Bussikuljetus messuille lähtee hotellilta klo 10.00. Iltapäivällä palataan takaisin hotellille. Ilta on vapaata aikaa.

27. Maamess-tapahtuma Tartossa tarjoaa jälleen paljon nähtävää ja koettavaa. Tapahtuma kerää vuosittain yli 30 000 vierailijaa ja lähes 400 näytteille asettajaa useista eri maista. Maamess pitää sisällään neljä monipuolista tapahtumaa; Kansainvälisen maatalousnäyttelyn, kansainvälisen puu- ja metsätalousnäyttelyn, elintarvikemessut sekä puutarhanäyttelyn.

Perjantaina aamiainen tarjolla klo 07.00 alkaen. Aamupäivällä ehtii vielä halutessaan messualueelle tai kaupungille ostoksille. Matkalle kohti Tallinnaa lähdetään puolenpäivän maissa. Tallinnassa on vielä aikaa ostoksille ennen laivaan astumista. Laivamatka Tallinnasta Helsinkiin tehdään mukavasti Tallinkin Megastar aluksella alkaen klo 16.30. Laiva rantautuu Helsinkiin klo 18.30. Kotiin lähdemme ajelemaan heti maihinnousun jälkeen.

Alustava reitti ja lähtöaikataulu:
Klo 04.50 Ruovesi Mannisen tallin piha
Klo 05.20 Vilppula kunnantalon piha
Klo 06.00 Orivesi linja-autoasema
Klo 06.30 Tampere ABC Lahdesjärven piha
Pysäkeiltä moottoritien varrelta pääsee kyytiin.

Klo 09.30 Helsinki Länsi-Satama
Klo 10.30 Tallink Megastar lähtee kohti Tallinnaa
Klo 12.30 Laiva saapuu Tallinnaan

Matkan hintaan 279 €/hlö sisältyy:
– Bussikuljetus Mannisen bussilla koko matkan ajan
– Majoitus kahden hengen standart huoneessa Dorpat hotellissa 2 yötä
– Aamiaiset hotellissa
– Megastarin delight buffet aamiainen menomatkalla
– laivamatkat kansipaikoin meno-paluu
– Messulippu torstaille

Lisämaksusta:
– Buffet-ruokailu laivalla paluumatkalla 25€/hlö
– Yhden hengen huone-lisä 60€, majoitus standard huonessa.

Huomioitavaa: Matka toteutuu mikäli lähtijöitä on yhteensä vähintään 30 henkilöä. Tällä matkalla tarvitaan voimassa oleva passi tai virallinen henkilöllisyystodistus. Ajokortti tai kuvallinen kelakortti eivät kelpaa. Ilmoittautumisen yhteydessä mainitkaa lähtöpaikka.

Matkan varaus

- Matka ei varattavissa -