Hotellimatka Riikaan

Mielenkiintoinen Riika on aina näkemisen arvoinen! Lähde tutustumaan!

Tervetuloa Mannisen matkassa Riikaan!

Matkapäivät:
to-su 28.9.-1.10.2017 reitti: Ruovesi-Kuru-Ylöjärvi-Tampere…

Latvian Riikaa kutsutaan Pohjolan Pariisiksi. Keskustaa halkova joki, vanhat rakennukset ja eloisa kulttuurielämä yhdistävät näitä kahta kaupunkia. Riika ei kuitenkaan ole kopio, vaan ainutlaatuinen kaupunki, jolle kannattaa antaa mahdollisuus. Sijaintinsa ansiosta Riika oli merkittävä kauppakaupunki jo keskiajalla. Baltian helmi on kiehtonut aikojen saatossa lukuisia valtioita ja kansoja. Miehityshistorian vuoksi latvialaiset ovat tänäkin päivänä vähemmistö pääkaupungissaan.
Matkailijan Riikan valtteja ovat hyvät liikenneyhteydet ja sopiva koko. Kompaktista koostaan huolimatta kaupunki tarjoaa kaikkea sitä, mitä lyhyeltä citylomalta voi toivoa: nähtävyyksiä, kohtuuhintaista ruokaa, ostosmahdollisuuksia ja kulttuuria.

1. matkapäivä
Matkaan lähdemme aamulla kotipaikkakunnilta. Matkalla Helsinkiin pidämme tauon. Saavumme Länsi-satamaan Helsinkiin n. klo 09.30. Kuljettaja noutaa matkaliput terminaalista ja jakaa ne matkalaisille. Tallink Megastar lähtee matkalle kohti Tallinnaa klo 10.30. Koko ryhmällä yhteinen Delight buffet – myöäinen aamiainen laivalla. Maihinnousu Tallinnassa klo 12.30, matka jatkuu kohti Riikaa. Ajoaika Tallinnasta on noin 6 tuntia taukoineen, Riikaan saavutaan illalla. Majoittuminen Radisson Blu Daugava Hotelliin****.

Radisson Blu Daugava Hotel, Riga on 4 tähden hotelli, joka sijaitsee viehättävän Voitonpuiston vieressä 1 km:n päässä vanhastakaupungista. Hotellissa on spa, kuntosali ja ilmastoituja huoneita, joissa on ilmainen WiFi. Valoisat huoneet on sisustettu skandinaaviseen tyyliin ja niissä on minibaari, työtila ja kaapeli-tv maksukanavilla. Omassa kylpyhuoneessa on hiustenkuivaaja.
Asiakkaat voivat rentoutua höyrysaunassa, treenata kuntokeskuksessa tai kokeilla tarjolla olevia hierontoja. Henkilökunta 24h-vastaanotossa tarjoaa concierge- ja huonepalveluita. Aamiainen tarjoillaan joka aamu toisessa hotellin ravintoloista. Asiakkaat voivat myös nauttia drinkkejä hotellin baarissa. Hotelli soveltuu erinomaisesti matkailijoille, joita kiinnostavat vanhakaupunki, shoppailu ja kaupunkimatkat.

2. matkapäivä
Aamiainen tarjolla hotellin ravintolassa klo 06.30-10.00. Aamiaisen jälkeen lähdemme tutustumaan Riikan kaupunkiin oppaan johdolla. Opastetun kierroksen jälkeen omaa ohjelmaa.

3. matkapäivä
Aamiainen hotellissa. Kokonainen päivä aikaa tutustua omatoimisesti Riikan kaupunkiin.

4. matkapäivä
Aamiainen hotellin ravintolassa. Matkatavarat pakataan bussiin ja matkalle kohti Tallinnaa lähdetään klo 08.00 aikaan. Tallinkin Star lähtee kohti Helsinkiä klo 16.30, saapuen sinne klo 18.30. Maihinnousun jälkeen matka jatkuu välittömästi kohti kotipaikkakuntia.

Matkan hinta / henkilö:
Heinäkuun matka 285 €
Syyskuun matka 269 €
Lapsi alle 12v lisävuoteessa kahden hengen huoneesta 159 €, Lapsi alle 6 v lisävuoteessa kahden hengen huoneessa 119 €

Hinta sisältää /henkilö:   
– kuljetus Mannisen bussilla koko matkan ajan
– laivamatkat Helsinki-Tallinna-Helsinki, meno Tallink Megastar, paluu Tallink Star
– Delight buffet-aamiainen laivalla menomatkalla
– hotellimajoitus 2 hengen huoneissa 3 yötä
– aamiaiset hotellissa
– Opastettu tutustuminen Riikan kaupunkiin

Lisämaksusta /henkilö:
– Yhden hengen huone-lisä 95 €
– 
Buffet-ruokailu laivalla paluumatkalla 25 €

Huomioitavaa: Tällä matkalla tarvitaan voimassaoleva passi tai henkilökortti. Ajokortti tai kuvallinen kelakortti ei kelpaa.Virossa ja Latviassa valuuttana on euro. Muista matkavakuutus!

Matkan varaus

- Matka on tällä hetkellä loppuunvarattu -