Hotellimatka Otepäähän – Leigon järvimusiikkifestivaalit 2.-4.8.2018

Hotellimatka Otepäähän – Leigon järvimusiikkifestivaalit 2.-4.8.2018

Leigon ulkoilmakonsertit ovat Euroopankin mittakaavassa elämys. Konserttipaikka on Otepään lähellä. Leigon tilan mailla sijatsevan pienen järven keskellä olevalle saarelle on rakennettu estraadi. Järveä ympäröivillä rannoilla, jopa tuhannet kuuntelijat seuraavat esityksiä. Tapahtuma tarjoaa paljon enemmän kuin vain konsertin. Esityksissä yhdistyy harmoonisesti musiikki, taianomainen maisema, tuli-installaatiot ja vesi.

Matkaan lähdemme torstai aamuna. Ajamme kohti Helsinkiä, matkan aikana pidämme tauon. Saavumme Helsinkiin Länsi-satamaan n. klo 09.30 aikoihin. Laivamatka  taittuu mukavasti Tallinkin uudella Megastar aluksella joka lähtee klo 10.30. Laivamatkalle on mahdollista varata lisämaksusta maittaava Delight buffet – myöhäinen aamiainen. Tallinnaan saavutaan klo 12.30 ja matka jatkuu sieltä kohti Tarttoa ja Otepäätä. Otepäähän saavumme n. klo 16.30 aikoihin, majoittuminen Pühäjärven kartano kylpylä-hotelliin. Päivällinen hotellissa, ilta vapaata aikaa.

Pühajärven lomakeskus sijaitsee Etelä-Virossa lähellä Otepään kaupunkia, kauniin Pyhäjärven rannalla. Lomakeskus on rakennettu 1400-luvulta peräisin olevan aateliskartanon maille. Vieraiden käytössä ovat viihtyisät huoneet kaikkine mukavuuksineen ja monipuoliset hotellipalvelut.

Hotelli on rakennettu 1950-luvulla, mutta se on uusittu kokonaan 1999–2003. Hotellissa on kaksi majoitusrakennusta, joissa on 87 kahden hengen huonetta ja 12 sviittiä. Kaikki huoneet ovat savuttomia ja niissä on suihku, wc, puhelin, tv ja hiustenkuivaaja. Huoneissa on erilliset sängyt ja kokolattiamatto, osassa huoneita on myös parveke. Kylpylän ravintola on 110-paikkainen ja kesäisin ruoasta voi nauttia myös ulkona kesäterassilla. Ravintola on kaikille avoinna iltaisin klo 19 jälkeen ja perjantaisin ja lauantaisin siellä järjestetään ohjelmaa.

Perjantaina 
aamiainen on tarjolla hotellin ravintolassa klo 07.00-10.00. Aamiaisen jälkeen on mahdollista ottaa kylpyläpalveluita hotellista. Ennen lähtö Leigolle teemme pienen kiertoajelun oppaan johdolla Otepään keskustassa. Näemme Otepään urheilukesksen ja kirkon sekä kuulemme historiaa ja nykypäivää. Opastuksen jälkeen lähdemme matkan pääkohteeseen Leigo järvimusikki-festivaaleille. Hotellista on n. 15 km ajomatka. Festivaaleilla on meille varattu istumapaikat. Leigojärven keskellä olevaan saareen rakennetulla upealla näyttämölllä esiintyy useita eri taiteilijoita, vuoden 2018 festivaalien esiintyjät ja aikataulut vahvistuvat kesän aikana. Paluu hotellille tapahtuman päätyttyä n. klo 23.00.

Lauantaina Aamiainen hotellissa. Klo 10.00 luovutamme huoneet ja lähdemme hotellilta kohti Tallinnaa. Tallinnassa on vielä hetki aikaa ostoksille ennen laivaan astumista. Laivamatka Tallinnasta tehdään tutulla Tallinkin m/s Star laivalla,  joka lähtee Tallinnasta klo 16.30 ja saapuu Helsinkiin klo 18.30. Kotiin lähdemme ajelemaan heti maihinnousun jälkeen.

Matkan hintaan 275 €/hlö sisältyy:
– Bussikuljetus Mannisen bussilla koko matkan ajan
– Majoitus kahden hengen standart-huoneessa Pühajärve kylpylä-hotellissa 2 yötä
– Aamiaiset hotellissa ja 1 x päivällinen
– Leigo Järvimusiikkijuhlien konserttilippu
– laivamatkat kansipaikoin meno-paluu

Lisämaksusta:
– Yhden hengen huone-lisä 75 €
– Buffet-ruokailut laivalla: menomatkalla Delight buffet myöhäinen aamiainen 16,50/hlö, paluumatka buffet-illallinen laivalla 25€/hlö

Huomioitavaa: Matka toteutuu mikäli lähtijöitä on yhteensä vähintään 30 henkilöä. Tällä matkalla tarvitaan voimassa oleva passi tai virallinen henkilöllisyystodistus. Ajokortti tai kuvallinen kelakortti eivät kelpaa. Varausta tehdessäsi muista ilmoittaa myös mahdolliset ruoka-aineallergiat.

Matkan varaus

Tarkista että täytät kaikki pakolliset kentät, muista lopuksi lähettää varauksen tiedot!
Sivusto ilmoittaa varauksen onnistuneesta lähetyksestä.