5.-9.6.2019 Ruusujen saari Gotlanti – Öölanti kiertomatka

5.-9.6.2019 Ruusujen saari Gotlanti – Öölanti kiertomatka

Uutuusmatkallamme nähdään ruusukaupunki Visby ja Gotlannin maaseutua. Öölanti lumoaa karulla luonnolla, hiljaisuudella ja Sollidenin linnalla.

Tervetuloa Mannisen matkassa uutuus kesämatkalle Gotlantiin ja Öölantiin!

YKSI HUONE (2 hlöä) VAPAANA, ota yhteyttä toimistoomme 03-4864700!!!

Gotlanti ja Öölanti ovat kauniita, mutta hyvin erilaisia saaria Ruotsin rannikolla. Sanotaan, että Gotlannissa on enemmän aurinkoisia tunteja vuodessa kuin muualla Ruotsissa. Kesällä kauniisti kukkivat ruusut, merellinen tunnelma ja historialliset nähtävyydet kiehtovat matkailijoita. Öölannissa sijaitsee Ruotsin kuninkaallisten kesänviettopaikka Solliden. Tämän lisäksi arkeologiset nähtävyydet ja luonto ovat vetovoimatekijöitä, joiden vuoksi moni haluaa tutustua saareen.

Keskiviikko 5.6.2019
Lähdemme kotipaikkakunnalta iltapäivällä.  Ajamme Turkuun, Silja Linen terminaaliin, josta Baltic Princess lähtee klo 20.15. Majoittuminen kahden hengen B-luokan hytteihin. Lisämaksusta buffet-illallinen.

Torstai 6.6.2019
Meriaamiainen laivan ravintolassa. Laiva saapuu Tukholmaan klo 06.10 paikallista aikaa. Ajo Nynäshamnin satamaan, josta Destination Gotlandin laiva lähtee klo 11.25. Saapuminen Visbyhyn klo 14.55. Tutustumme suomenkielisen oppaan johdolla keskiaikaiseen vanhaan kaupunkiin. Lumoavan kaunis Visby on Unescon maailmanperintökohde ja kuuluisa ruusuistaan. Kaupungille antavat leimansa vanha kehämuuri, kiemurtelevat kadut sekä lukuisat vanhat talot ja kirkot. Majoitumme Visbyn keskustassa sijaitsevaan Best Western Solhem hotelliin***.

Perjantai 7.6.2019
Aamiaisen jälkeen vapaata aikaa kierrellä vanhankaupungin tunnelmallisilla kaduilla. Iltapäivällä lähdemme oppaan johdolla maaseuturetkelle tutustumaan Gotlannin ainutlaatuiseen luontoon. Saaren erikoisuuksiin kuuluvat jylhät kalkkikivipilarit eli raukit. Näemme myös hiekkadyynejä, vehreitä mäntymetsiä ja idyllisiä kyliä kirkkoineen. Destination Gotlandin laiva lähtee Visbystä klo 16.20. Lounas laivamatkan aikana. Saavumme klo 19.15 Oskarshamniin, josta on noin tunnin ajomatka Kalmariin. Majoittuminen Scandic Kalmar Väst hotelliin***.

Lauantai 8.6.2019
Aamiaisen jälkeen kiertoajelu suomenkielisen oppaan johdolla. Katselemme ensin Kalmarin kaunista vanhaa keskustaa ja siirrymme sen jälkeen komeaa siltaa pitkin Öölannin saarelle. Öölannille ovat ominaisia tuulimyllyt ja postikorttimaiset kylät punavalkoisine taloineen ja somine puutarhoineen. Sollidenissa, Ruotsin kuninkaallisen perheen kesälinnassa, tutustumme kauniiseen linnan puistoon, jossa on mm. englantilainen, italialainen ja hollantilainen puutarha. Iltapäivällä ajo Tukholmaan, josta Silja Linen m/s Galaxy lähtee klo 19.30. Majoittuminen hytteihin. Lisämaksusta buffet-illallinen.

Sunnuntai 9.6.2019
Meriaamiainen laivan ravintolassa. Laivan saavuttua Turkuun klo 07.00 lähdemme kotimatkalle.

Matkan hinta/ henkilö: 
* 549 €, kahden hengen huoneessa
* 689 €, yhden hengen huoneessa

Hinta sisältää: bussikuljetuksen, laivamatkat B2-hytissä Turku-Tukholma-Turku, 2 x meriaamiainen, laivamatkat kansipaikoin Nynäshamn-Visby-Oskarshamn, hotellimajoitus 1-2 hengen huoneessa aamiaisella, 1 x päivällinen Visbyssä ja 1 x lounas laivalla Visby-Oskarshamn, suomenkielinen opas kiertokävelyllä, Gotlannin saarikierroksella ja Kalmar-Öölanti kierroksella, pääsymaksu Sollidenin linnan puistoon.

Lisämaksusta etukäteen tilattuna:
* A-luokan hytti kahdelle Silja Linella 40 €/henkilö meno-paluu
* A-luokan hytti yhdelle Silja Linella 80 €/henkilö meno-paluu
* Silja Linen buffet-päivällinen 35 €/henkilö

Huomoitavaa: matka toteutuu. Tällä matkalla tarvitaan voimassaoleva passi tai uudenmallinen henkilökortti. Ruotsissa valuuttana on Ruotsin kruunu. Ilmoittautumisen yhteydessä mainitkaa mahdollisesta ruoka-aineallergiasta.

Reitti: Ruovesi – Vilppula – Orivesi – Tampere…

 

 

Matkan varaus

- Matka ei varattavissa -