4.-8.12.2019 Joulutorimatka Vilna-Riika

4.-8.12.2019 Joulutorimatka Vilna-Riika

Joulutorit ovat suosittu ja hauska tapa tutustua paikallisiin traditioihin, tervetuloa nauttimaan uusista elämyksistä mukavassa seurassa!

Loppuunmyyty!

Tervetuloa Mannisen matkassa Joulutorimatkalle Vilnaan ja Riikaan!  Loppuunmyyty!

Moni kaupunki on kauneimmillaan adventin aikaan. Perinteiset joulutorit hehkuvat tunnelmaa ja täyttyvät makuelämyksistä ja lähestyvän joulun sävelistä. Tervetuloa kokemaan joulun odotuksen taika yhdessä läheistesi kanssa!

Vilnan Vanhakaupunki on yksi Itä-Euroopan suurimmista ja parhaiten säilyneistä ja se hämmästyttää epätavallisella arkkitehtonisella moninaisuudellaan. Viehättävät kahvilat, ravintolat ja pikkuputiikit kutsuvat piipahtamaan ja taianomaista kaupunkia ahmiikin askeleineen ajan kulkua tajuamatta. Vilna huokuaa historiallista viehätysvoimaa mutta kuitenkin tarjoaa samalla kaikki modernin kaupungin mukavuudet ja mahdollisuudet. 

4.12.2019 Keskiviikko
Lähdemme bussilla iltapäivällä Pohjois-Pirkanmaalta/Tampereen seudulta Helsingin Länsisatamaan, josta Europa- aiva lähtee kohti Tallinnaa. Ensimmäinen yö vietetään laivassa.
Majoittuminen ikkunalliseen/ikkunattomaan kahden hengen hyttiin. Buffetpäivällinen lisämaksusta.

5.12.2019 Torstai (n. 600 km)
Laiva-aamiainen, lisämaksusta. Maihinnousun jälkeen nousemme bussiin. Ajomatkalla Vilnaan pidetään kaksi taukoa; toinen Virossa, toinen heti Liettuan puolella. Tällöin voi ostaa pientä purtavaa. Perille saavutaan illalla. Koska ajomatka on pitkä ja matkan varrella on kaksi rajanylitystä, ei tarkkaa saapumisaikaa Vilnaan pysty etukäteen määrittelemään. Majoittuminen Radisson Blu hotel Lietuva.  Hotelli sijaitsee noin 2 km päässä Vilnan pääkadulta.

6.12.2019 Perjantai
Aamiaisen jälkeen lähdemme suomenkielisen oppaan johdolla tutustumaan Vilnan vanhaan kaupunkiin ja Joulutoriin kiertokävelyn merkeissä. Kierroksen jälkeen jää aikaa myös kulkea ja tutustua Vilnan omaan tahtiin. Yöpyminen tutussa hotellissa. Omatoiminen paluu hotellille.
Joulukuussa Vilnan katedraaliaukiolle avataan suuri joulutori jättimäisine joulukuusineen. Viihtyisiä kojuja nousee ympäri kaupunkia, mutta katedraaliaukion tori on tunnetuin. Toreilta voi ostaa paikallisia herkkuja ja käsitöitä. 

7.12.2019 Lauantai (n.300 km)
Aamiaisen jälkeen lähdemme bussilla kohti Riikaa. Iltapäivällä majoittuminen Radisson Blu Daugava hotelliin****. Vapaata-aikaa jää Riikan Joulutoriin tutustumiselle. . Hotelli sijaitsee noin 1 km päässä Riian vanhasta kaupungista.

8.12.2019 Sunnuntai
Aamiainen hotellin ravintolassa. Matkatavarat pakataan bussiin ja matkalle kohti Tallinnaa lähdetään klo 08.00 aikaan. Matkalla pidetään kahvi- ja ostostauko. Viking XPRS lähtee kohti Helsinkiä klo 15.30, saapuen sinne klo 18.00. Joulubuffetpäivällinen lisämaksusta. Maihinnousun jälkeen matka jatkuu välittömästi kohti kotipaikkakuntia.

Matkan hinta / henkilö:
*289 €, ikkunaton hytti (B2) kahdelle ja kahden hengen huoneessa
*329 €, ikkunaton hytti (B1) yhdelle ja yhden hengen huone
*299 €, ikkunallinen hytti (A2) kahdelle ja kahden hengen huoneessa
*359 €, ikkunallinen hytti (A1) yhdelle ja yhden hengen huone
Lapsi alle 12v lisävuoteessa kahden hengen huoneesta 259 €, Lapsi alle 6 v lisävuoteessa kahden hengen huoneessa 159 €

Hinta sisältää /henkilö:   
– kuljetus Mannisen bussilla koko matkan ajan
– laivamatka Helsinki-Tallinna TallinkSilja Europa -laivalla valitussa hyttiluokassa
– laivamatka Tallinna-Helsinki kansipaikoin Viking XPRS
– hotellimajoitus 2 hengen huoneissa  3yötä aamiaisella
– Opastettu tutustuminen Vilnan Joulutoriin ja vanhaan kaupunkiin

Lisämaksusta /henkilö:
– 
Buffet-ruokailu laivalla: menomatkalla Europa Joulubuffet 36€, Joulubuffetpäivällinen Viking XPRS paluumatkalla 27 €

Huomioitavaa: matka toteutuu. Tällä matkalla tarvitaan voimassaoleva passi tai henkilökortti. Ajokortti tai kuvallinen kelakortti ei kelpaa. Virossa ja Latviassa, Liettuassa valuuttana on euro. Muista matkavakuutus!

Matkan varaus

- Matka ei varattavissa -