29.12.2018-2.1.2019 Uuden vuoden hotellimatka Riikaan

29.12.2018-2.1.2019 Uuden vuoden hotellimatka Riikaan

Ota vuosi 2019 loistokkaasti vastaan Baltian Pariisissa, ihanassa Riikassa!

Tervetuloa Mannisen matkassa viettämään uutta vuotta 2019 Riikaan!

Latvian Riikaa kutsutaan Pohjolan Pariisiksi. Keskustaa halkova joki, vanhat rakennukset ja eloisa kulttuurielämä yhdistävät näitä kahta kaupunkia. Riika ei kuitenkaan ole kopio, vaan ainutlaatuinen kaupunki, jolle kannattaa antaa mahdollisuus. Sijaintinsa ansiosta Riika oli merkittävä kauppakaupunki jo keskiajalla. Baltian helmi on kiehtonut aikojen saatossa lukuisia valtioita ja kansoja.  Matkailijan Riikan valtteja ovat hyvät liikenneyhteydet ja sopiva koko. Kompaktista koostaan huolimatta kaupunki tarjoaa kaikkea sitä, mitä lyhyeltä citylomalta voi toivoa: nähtävyyksiä, kohtuuhintaista ruokaa, ostosmahdollisuuksia ja kulttuuria.

Toivota uusi vuosi 2019 tervetulleeksi Riikan asukkaiden ja muiden kaupungissa vierailevien kanssa kaupungilla järjestettävässä juhlassa, joka huipentuu, tottakai, keskiyön ilotulitukseen! Lumoudu keskiaikaisista kaduista ja juhlahumusta, nauti paikallisista herkuista ja rentoudu!

Matkaohjelma:

Lauantai 29.12.2018
Matkaan lähdemme aamulla kotipaikkakunnilta. Matkalla Helsinkiin pidämme tauon. Saavumme Länsi-satamaan Helsinkiin n. klo 09.30. Kuljettaja noutaa matkaliput terminaalista ja jakaa ne matkalaisille. Tallink Megastar lähtee matkalle kohti Tallinnaa klo 10.30.  Maihinnousu Tallinnassa klo 12.30, jonka jälkeen matka jatkuu kohti Riikaa. Ajoaika Tallinnasta on noin 6 tuntia taukoineen, Riikaan saavutaan illalla. Perillä Riikassa majoitumme Radisson Blu Daugava Hotelliin****.

Radisson Blu Daugava Hotel, Riga on 4 tähden hotelli, joka sijaitsee noin 1 km:n päässä vanhastakaupungista. Hotellissa on spa, kuntosali ja ilmastoituja huoneita, joissa on ilmainen WiFi. Valoisat huoneet on sisustettu skandinaaviseen tyyliin ja niissä on minibaari, työtila ja kaapeli-tv maksukanavilla. Omassa kylpyhuoneessa on hiustenkuivaaja. 
Asiakkaat voivat rentoutua saunassa, treenata kuntokeskuksessa tai kokeilla tarjolla olevia hierontoja. Henkilökunta 24h-vastaanotossa tarjoaa concierge- ja huonepalveluita. Aamiainen tarjoillaan joka aamu toisessa hotellin ravintoloista. Asiakkaat voivat myös nauttia drinkkejä hotellin baarissa. Hotelli soveltuu erinomaisesti matkailijoille, joita kiinnostavat vanhakaupunkishoppailu ja kaupunkimatkat.

Sunnuntai 30.12.2018
Aamiainen hotellin ravintolassa. Opastettu kiertoajelu sekä kuljetus Spice-ostoskeskukseen keskustan ulkopuolelle. Illalla omaa aika nauttia Riikasta.

Maanantai 31.12.2018- tiistai 1.1.2019
Aamiainen hotellin ravintolassa molempina päivinä. Omaa aikaa tutustua kaupunkiin; tunnelmoi vanhankaupungin kauniita katuja ja aukioita, tee ostoksia, nautiskele kulttuurista ja ravintolatarjonnasta sekä tietenkin, juhli uutta vuotta paikallisten keskuudessa osallistuen kaupungilla järjestettäviin tapahtumiin!

Keskiviikko 2.1.2019
Aamiainen hotellin ravintolassa. Pakkaamme matkatavarat bussiin ja lähdemme matkalle kohti Tallinnaa klo 08.00. Matkalla pysähdymme ostoksille Viron ja Latvian rajalla. Tallinkin Star lähtee Helsinkiin klo 16.30, saapuen sinne klo 18.30. Maihinnousun jälkeen matka jatkuu välittömästi kohti kotipaikkakuntia.

Matkan hinta/hlö:
359 €, aikuinen kahden hengen huoneessa
499 €, aikuinen yhden hengen huoneessa

Hinta sisältää:
– kuljetus Mannisen bussilla koko matkan ajan
– laivamatkat Helsinki-Tallinna-Helsinki, meno Tallink Megastar, paluu Tallink Star
– hotellimajoitus 2 hengen huoneissa 4 yötä
– aamiaiset hotellissa
– opastettu tutustuminen Riikan kaupunkiin (kiertoajelu) sekä kuljetus Spice-ostoskeskukseen

Lisämaksusta/hlö:
–  Buffet-ruokailu laivalla: menomatkalla myöhäinen aamiaisbuffet 16.50 €, paluumatkalla buffetpäivällinen 25 €

Huomioitavaa: Matka toteutuu, mikäli lähtijöitä on vähintään 30 henkilöä. Tällä matkalla tarvitaan voimassaoleva passi tai henkilökortti. Ajokortti tai kuvallinen kelakortti ei kelpaa.Virossa ja Latviassa valuuttana on euro. Muista matkavakuutus!

 

Matkan varaus

Tarkista että täytät kaikki pakolliset kentät, muista lopuksi lähettää varauksen tiedot!
Sivusto ilmoittaa varauksen onnistuneesta lähetyksestä.