22.-28.12.2019 Jouluinen kylpylämatka Pärnuun VIIKING SPA***

22.-28.12.2019 Jouluinen kylpylämatka Pärnuun VIIKING SPA***

Unohda joulun kiireet ja lähde virkistäytymään erilaisten hemmottelemien hoitojen, uinnin tai saunomisen pariin sekä nauttimaan valmiiksi katetuista joulupöydistä. Kylpylähotellit tarjoavat jouluista ohjelmaa pipareineen, lämpimine glögeineen ja joulukirkkoineen.

Loppuunmyyty!

Tervetuloa Mannisen matkassa Jouluiseen Pärnuun!  Loppuunmyyty!

Tämä suuri ja suosittu kylpylähotelli sijaitsee kätevästi Pärnun huvipursisataman ja keskustan välissä! Loistava lomanviettopaikka myös sinulle, joka haluat kylpylässä rentoutumisen lisäksi tutustua Pärnun kaupunkiin. Vaikka Pärnu onkin tunnettu kylpyläkaupunki, on kaupungissa paljon muutakin nähtävää. Lähde kävelylle upealle hiekkarannalle, ja illallista tunnelmallisissa ravintoloissa!

Viiking kylpylä on avattu ensi kerran vuonna 1993 ja sitä on laajennettu useaan otteeseen tämän jälkeen. Vuonna 2012 avatun D-rakennuksen myötä Viiking kylpylä tarjoaa perinteikästä ja modernimpaa majoitusta neljässä eri rakennuksessa, jotka on yhdistetty toisiinsa käytävin.

Hotellissa on avattu vuonna 2015 Viiking Saaga vesi- ja saunakeskus. Iso uima-allas erilaisilla rentouttavilla vesihierontapisteillä, vastavirtajoki, lastenallas, suolasauna, Aromi-höyrysauna, suomalainen sauna, japanilainen allas, poreallas, allasbaari, kattotasanteella viikinkien kota-sauna.

Sunnuntai 22.12.
Matkaan lähdetään aamulla varhain Pohjois-Pirkanmaan/Tampereen kautta kohti Helsinkiä, josta siirrymme Tallinkin Megastar aluksella Tallinnaan. Tallinnasta ajamme Pärnuun ja majoitumme Viiking Spa Superior-luokan huoneisiin noin klo 15.30. Päivällinen kylpylän ravintolassa.

Kaikissa Superior-luokan huoneissa on wc, bidee suihku (D talon huoneissa, ja osassa C talon huoneita), suihku, hiustenkuivaaja, puhelin ja tv sekä parketti/muovimatto, viileäkaappi sekä kylpytakit (aikuisille). Huoneissa on 2 erillistä vuodetta, jotka voidaan tarvittaessa siirtää yhteen. Lisäksi huoneissa on ilmastointi ja parveke, parvekkeella ei saa tupakoida. Kaikki huoneet ovat savuttomia. Huoneet sijaitsevat C ja D talossa, sekä A talon 4. kerroksessa. Jokaisessa talossa huoneet ovat hieman erilaisia. 

Maanantai 23.12. – Perjantai 27.12. 
Talokierros klo 8.15 ja klo 10.00. Päivät vietetään täyshoidolla Pärnussa. Matkaan sisältyy buffetaamiainen, keittolounas,  buffetpäivällinen. Lisäksi hoitopäivinä on 2-3 hoitoa/pv.  Jouluaattona 24.12. on Joulupäivällinen ja ohjelmaa, josta tiedotetaan syksyllä 2019. Bussi ja kuljettaja ovat koko matkan ajan käytössä ja päivien aikana onkin mahdollista osallistua kiertoajelulle sekä ostoskierrokselle Pärnussa, näistä tiedotetaan lähemmässä ajankohtaa.

Lauantai 28.12.
Aamiaisen jälkeen huoneiden luovutus ja auton pakkaus klo 09.00, jonka jälkeen lähdemme kohti Tallinnaa. Tallinnassa on vielä ostosmahdollisuus satamakaupoissa. Tallink Megastar lähtee klo 13.30 ja on Helsingissä 15.30. Kotimatkalle lähdemme heti laivan saavuttua satamaan.

Matkan hinta / henkilö:
575 €, aikuinen kahden hengen huoneessa täyshoito
725 €, aikuinen yhden hengen huoneessa täyshoito

Hinta sisältää:
– bussikuljetuksen
– laivamatkat kansipaikoin Helsinki-Tallinna-Helsinki
– majoitus  6 yötä Superior-luokan huoneessa
– täyshoito (aamiainen, keittolounas ja päivällinen)
– lääkärin tulokonsultaatio
– 2-3 hoito/päivä (yhteensä ma-pe 12 hoitoa)
– aamusauna ja -uinti ma-pe klo 6.30-07.30, la-su 7.-10.00
– vesi- ja saunakeskuksen Viiking Saaga rajaton sisäänpääsy aukioloaikoina
– Kuntosalin laitteiden käyttö aukioloaikoina

Hoidot:
-Vesihieronta 15 min
-Yrttikylpy 20 min
-Osokeriitti-parafiinihoito 15 min
-Paikallinen kylmähoito 10-15 min
-Osahieronta 20 min
-Hierontatuoli 15 min
-Darsonvalisaatio 10 min
-Ultraäänihoito
-Ihalaatiohoito 10 min
-Sähköhieronta
-Magneettihoito
-Laskimohoito geelillä (jalat)
-Rentoutushoito 30 min
-Lääkintävoimistelu ryhmässä 30 min
-Lääkintävoimistelu yksilöllinen 30 min
-Vesivoimistelu ryhmässä 30 min (ma-pe)
-Porekylpy merisuolalla 20 min
-Jalkakylpy merisuolalla 15 min
-Suolahoito 30 min

Viron kansallisina juhlapyhinä (24.12., 2512. ja 26.12.) 2 hoitoa päivässä seuraavista vaihtoehdoista:
-Yrttikylpy 20 min
-Porekylpy merisuolalla 20 min
-Turvehoito 20 min
-Paikallinen kylmähoito 10-15 min
-Hierontatuoli 15 min
-Laskimohoito geelillä (jalat)
-Suolahoito 30 min

Huomioitavaa: matka toteutuu. Tällä matkalla tarvitaan voimassaoleva passi tai virallinen henkilökortti. Ajokortti tai kuvallinen Kela kortti ei kelpaa. Ilmoittautumisen yhteydessä mainitse lähtöpaikkasi sekä mahdolliset ruoka-aineallergiat.

 

 

Matkan varaus

- Matka ei varattavissa -