18.-21.7.2019 Europa-risteily & hotellimatka Riikaan

18.-21.7.2019 Europa-risteily & hotellimatka Riikaan

Mielenkiintoinen Riika on täydellinen yhdistelmä vanhaa, romanttista tunnelmaa sekä modernia kaupunkielämää. Tällä matkalla yhdistyy risteily, kaupunki- ja kylpylämatka; ensimmäinen yö vietetään viihteen täyteisellä Silja Europalla, Riikassa sen sijaan majoitutaan aivan keskustan ytimessä sijaitsevaan kylpylähotelliin!

Tervetuloa Mannisen matkassa kesäiseen Riikaan!

Latvian Riika on todellinen Baltian helmi. Keskustaa halkova joki, vanhat rakennukset ja eloisa kulttuurielämä tekevät kaupungista kerta toisensa jälkeen mielenkiintoisen matkakohteen. Sijaintinsa ansiosta Riika oli merkittävä kauppakaupunki jo keskiajalla ja Riika onkin kiehtonut aikojen saatossa lukuisia valtioita ja kansoja. Matkailijan Riikan valtteja ovat hyvät liikenneyhteydet ja sopiva koko. Kompaktista koostaan huolimatta kaupunki tarjoaa kaikkea sitä, mitä lyhyeltä citylomalta voi toivoa: nähtävyyksiä, kohtuuhintaista ruokaa, ostosmahdollisuuksia ja kulttuuria. Tällä matkalla pääset nauttimaan ihanan Riikan lisäksi myös viihteentäyteisestä Europa-risteilystä!

Torstai 18.7.2019
Lähdemme matkaan päivällä kotipaikkakunnilta kohti Helsinkiä ja Länsisatamaa. Matkalla pidämme tauon. Silja Europa lähtee kohti Tallinnaa klo 18.30. Laivalla majoitumme B-luokan hytteihin. Ilta aikaa nauttia laivan palveluista ja viihde tarjonnasta. Yöpyminen laivalla.

Perjantai 19.7.2019
Aamulla mahdollisuus nauttia meriaamiainen ennen poistumista laivasta Tallinnassa. Tallinnasta jatkamme matkaa Riikaan, jossa lähdemme heti opastetulle kiertoajelulle Jurmalaan ja Riikan kaupunkiin. Kierroksen jälkeen majoitumme keskustassa sijaitsevaan Radisson Blu Latvija Conference & Spa hotellin viihtyisiin Superior-huoneisiin. Illalla omatoimista aikaa.

Radisson Blu Latvija Conference & Spa Hotel on tasokas keskustahotelli lähellä vanhankaupungin nähtävyyksiä sekä kulttuuritarjontaa ja ostosmahdollisuuksia. Hotellin upea Sky Bar on niin vieraiden kuin paikallistenkin suosima, trendikäs kohtaamispaikka kaupungin yllä. 26. kerroksessa sijaitsevasta baarista aukeaa mahtavat näkymät Riikan kaupunkiin ja Daugava-joelle. Hotellin 6. kerroksessa sijaitseva Espa Riga Spa sen sijaan tarjoaa viiden tähden kylpylä elämyksen. Voit rentoutua sauna- ja allasalueella, kuntoilla kuntokeskuksessa tai nauttia erilaisista hoidoista. Hotellilla on myös viihtyisä aulabaari sekä ravintola.

Lauantai 20.7.2019
Aamiainen hotellilla. Kokonainen päivä aikaa omatoimiselle tutustumiselle Riikaan ja hotellin kylpylän, Espa Riga Spa palveluista nauttimiselle.

Sunnuntai 21.7.2019
Aamiainen hotellilla, jonka jälkeen pakkaamme bussin ja lähdemme matkalle kohti Tallinnaa. Matkalla poikkeamme rajakaupassa ostoksilla Latvian ja Viron rajalla. Tallink Star lähtee Tallinnasta Helsinkiin klo 16.30 ja on perillä Helsingissä klo 18.30. Satamasta jatkamme suoraan takaisin  kotipaikkakunnille. Matkalla pidämme tauon.

Matkan hinta/henkilö:
325 € kahden hengen Superior-huoneessa
435 € yhden hengen Superior-huoneessa
Hinta sisältää:
– Kuljetus
– Laivamatka Helsinki-Tallinna, majoitus kahden hengen B-luokan hytissä, Silja Europa
– Laivamatka Tallinna-Helsinki kansipaikoin, Tallink Star
– Majoitus kahden hengen Superior-huoneessa, Radisson Blu Latvija Conference & Spa Hotel, 2 yötä aamiaisella
– Opastettu kiertoajelu Riikassa ja Jurmalassa
Lisämaksusta etukäteen varattuna:
– Aamiainen Silja Europalla 19.7.2019, 12 €/henkilö
– Päivällinen Tallink Starilla 21.7.2019, 26 €/henkilö
– Espa Riga Spa sauna- ja allasosaston sekä kuntosalin käyttö 23 €/henkilö/kertakäynti 2,5 h
Huomioitavaa: Matka toteutuu, mikäli lähtijöitä on vähintään 30 henkilö. Tällä matkalla tarvitaan passi tai virallinen henkilökortti. Muistathan myös matkavakuutuksen.
Alustava reitti: Ruovesi – Vilppula – Mänttä – Orivesi – Tampere – moottoritien pysäkit matkalla Helsinkiin…

 

Matkan varaus

Tarkista että täytät kaikki pakolliset kentät, muista lopuksi lähettää varauksen tiedot!
Sivusto ilmoittaa varauksen onnistuneesta lähetyksestä.