16.-17.7.2018 Guns N’ Roses konsertti Tallinnassa, 1 yö Meriton Spa

16.-17.7.2018 Guns N’ Roses konsertti Tallinnassa, 1 yö Meriton Spa

GUNS N’ ROSES konsertoi Tallinnan Laululavalla heinäkuussa. Yli miljoona konserttilippua tänä vuonna pelkästään Euroopassa myynyt Not In This Lifetime -kiertue vyöryy jälleen Eurooppaan

Tervetuloa Mannisen matkassa konserttimatkalle Tallinnaan!  Loppuunmyyty!

16.-17.7.2018 Guns N’ Roses Tallinnan Laululavalla

Matkaan lähdemme maanantai-aamuna. Ajamme Tampereen kautta Helsinkiin Länsisatamaan, josta Tallink Megastar laiva lähtee klo 10.30  kohti Tallinnaa. Saavumme Tallinnaan klo 12.30, jonka jälkeen bussi kuljettaa matkalaiset hotellille. Hotellilla on hetki vapaata aikaa ennen majoittumista. Ajan voi käyttää esim. ruokaillen jossakin hotellin ravintoloista tai tutustuen kaupunkiin. Matkatavarat voi jättää hotellin matkatavarasäilytykseen. Hotellin allasosasto on käytössä joka päivä klo 07.00-22.00. Bussikuljetus konserttiin lähtee hotellilta klo 18.00. (Portit aukeavat Laululavalla klo 16.00). Konsertin jälkeen omatoiminen paluu hotellille, (hotelli – Laululava noin 4,5 km ).

Tiistai-aamuna aamiainen on tarjolla hotellin ravintolassa  klo 07.00 – 11.00. Huoneiden luovutus ja tavaroiden pakkaaminen bussiin klo 11.30.  Satamassa on mahdollista käydä vielä ostoksilla. Tuliaiset tulevat mukavasti bussissa melkein kotiovelle asti.  Paluumatkalle Tallinnasta lähdetään Tallinkin laivalla klo 13.30, Helsinkiin saavutaan klo 15.30. Kotimatka alkaa heti maihinnousun jälkeen.

Matkan hinta /henkilö:
* 185 €, kahden hengen huoneessa
* 285 €, yhden hengen huoneessa
Hintaan sisältyy: bussikuljetus suomessa ja Tallinnassa, hotellimajoitus 1 yö aamiaisella, laivamatkat kansipaikoin Helsinki-Tallinna-Helsinki

Lisämaksusta/henkilö, etukäteen tilattuna ja maksettuna:
*keikkalippu Guns N’ Rosesin konserttiin 84 €/henkilö
*laivaruokailut: 16.50 €/Brunssi Megastar, 25 €/buffetpäivällinen

Huomioitavaa: matka toteutuu. Alle 18 vuotiaat tarvitsevat aikuisen mukaan matkalle. Tällä matkalla tarvitaan voimassaoleva passi tai uudenmallinen henkilökortti, ei kelpaa ajokortti tai kelakortti. Konserttilippu tulee maksettavaksi heti ilmoittautumisen yhteydessä.

Meriton Grand Conference & Spa Hotelli sijaitsee Tallinnaan keskustassa, muutaman minuutin kävelymatkan päässä Toompean mäestä ja vanhasta kaupungista. Hotellissa on 465 viihtyisää ja toimivaa huonetta. Kaikissa huoneissa on maksuton laajakaistayhteys, puhelin, taulu-TV, minibaari, tallelokero, hiustenkuivain ja tee/kahvi keittomahdollisuus. Kaikki huoneet ovat savuttomia.Useat erilaiset ravintolat ja baarit takaavat sen, ettei kenenkään tarvitse olla tyhjin vatsoin. Hotellissa on hyvin varusteltu kuntosali. Kylpyläosaston altaat ja saunat tarjoavat oivan rentoutumismahdollisuuden. Wellness-spassa voit hemmotella itseäsi hieronnoilla, vartalo- ja kasvohoidoilla ja käyttää infrapunasaunaa sekä suolahuonetta. Hotellissa on saatavilla myös hyvät parturi- ja kampaamopalvelut.

 

Matkan varaus

- Matka ei varattavissa -