15.-17.11.2019 Hotellimatka Riikaan ja KHL-jääkiekko-ottelu Dinamo Riga-Vityaz Chekhov

15.-17.11.2019 Hotellimatka Riikaan ja KHL-jääkiekko-ottelu Dinamo Riga-Vityaz Chekhov

Näe ja koe KHL-huippukiekkoa ja ihastuttava Riika – samalla reissulla!

Tervetuloa Mannisen matkassa Riikaan ja KHL-jääkiekko-otteluun Riga Arenalla!

Matkapäivät:
Pe-Su 15.-17.11.2019  Hotellimatka Riikaan ja KHL-jääkiekkko-otttelu (otteluliput lisämaksusta)
Reitti: Ruovesi- Vilppula-Mänttä-Orivesi-Tampere-..

Latvian Riikaa kutsutaan Pohjolan Pariisiksi. Keskustaa halkova joki, vanhat rakennukset ja eloisa kulttuurielämä yhdistävät näitä kahta kaupunkia. Riika ei kuitenkaan ole kopio, vaan ainutlaatuinen kaupunki, jolle kannattaa antaa mahdollisuus. Sijaintinsa ansiosta Riika oli merkittävä kauppakaupunki jo keskiajalla. Baltian helmi on kiehtonut aikojen saatossa lukuisia valtioita ja kansoja.  Matkailijan Riikan valtteja ovat hyvät liikenneyhteydet ja sopiva koko. Kompaktista koostaan huolimatta kaupunki tarjoaa kaikkea sitä, mitä lyhyeltä citylomalta voi toivoa: nähtävyyksiä, kohtuuhintaista ruokaa, ostosmahdollisuuksia ja kulttuuria.

1. matkapäivä
Matkaan lähdemme varhain aamulla kotipaikkakunnilta. Matkalla Helsinkiin pidämme tauon. Saavumme Helsingin Länsisatamaan  n. klo 08.00. Kuljettaja noutaa matkaliput terminaalista ja jakaa ne matkalaisille. Eckerö Linen m/s Finlandia lähtee matkalle kohti Tallinnaa klo 9.00. Mahdollisuus ostaa lisämaksusta buffetaamiainen.  Maihinnousu Tallinnassa klo 11.30, lähdemme välittömästi kohti Riikaa. Ajoaika Tallinnasta on noin 6 tuntia taukoineen, Riikaan saavutaan myöhään iltapäivällä. Majoittuminen Hestia hotel Jugend***. KHL jääkiekkoliput lisämaksusta. Ottelu alkaa klo 19.30 Riga Arenalla ja meno sinne omatoimisesti. Hotellilta matkaa noin 1,5 km.

2. matkapäivä
Aamiainen tarjolla hotellin ravintolassa klo 08.00-11.00. Omatoimista tutustumista kaupunkiin. Monet viehättävät kahvilat vetävät myös puoleensa ostosten tai vaikkapa taidegallerioissa käynnin lomassa. Riian iltaelämä on myös vilkasta. Tunnelmallisia ravintoloita on paljon ja jazz soi aamutunneille saakka.

3. matkapäivä
Aamiainen hotellin ravintolassa klo 08.00. Matkatavarat pakataan bussiin ja matkalle kohti Tallinnaa lähdetään klo 09.00 aikaan. Matkalla pysähdytään Latvian rajakaupassa ostoksilla.  Tallinkin Star lähtee kohti Helsinkiä klo 16.30, saapuen sinne klo 18.30. Maihinnousun jälkeen matka jatkuu välittömästi kohti kotipaikkakuntia.

Matkan hinta / henkilö: 199 €, kahden hengen huoneessa
Lapsi alle 12v lisävuoteessa kahden hengen huoneesta 159 €

Hinta sisältää /henkilö:   
– kuljetus Mannisen bussilla koko matkan ajan
– laivamatkat Helsinki-Tallinna-Helsinki, meno Eckerö Line Finlandia, paluu Tallink Star
– hotellimajoitus 2 hengen huoneissa 2 yötä
– aamiaiset hotellissa

Lisämaksusta /henkilö:
– Yhden hengen huone-lisä 65 €
– KHL-jääkiekko-ottelulippu 15.11.2019
*katsomo 103 – 104-> rivi 15, 34 €
*katsomo 106 -> rivi 13-16, 13 €
– Eckerö Linen m/s Finlandian buffetaamiainen 14 €
– Buffet-ruokailu laivalla:  Buffetpäivällinen paluumatkalla 26 €

Huomioitavaa: matka toteutuu mikäli lähtijöitä on vähintään 30 henkilöä. Tällä matkalla tarvitaan voimassaoleva passi tai henkilökortti. Ajokortti tai kuvallinen kelakortti ei kelpaa. Virossa ja Latviassa valuuttana on euro. Muista matkavakuutus! Ilmoittautuminsen yhteydessä mainitse mitkä liput haluat varata ottelusta!

 

Matkan varaus

Tarkista että täytät kaikki pakolliset kentät, muista lopuksi lähettää varauksen tiedot!
Sivusto ilmoittaa varauksen onnistuneesta lähetyksestä.