Uutuusmusikaali TYTÖT 1918!  Suuri näyttämö TTT

Uutuusmusikaali TYTÖT 1918! Suuri näyttämö TTT

Musikaali nuoruudesta, raivosta ja rakkaudesta. Tytöt 1918!

Tervetuloa Mannisen matkssa teatteriin!
Ke 21.2.2018 klo 19.00, reitti: Ruovesi-Vilppula-Mänttä-Korkeakoski-Orivesi-..

Musikaali nuoruudesta, raivosta ja rakkaudesta! Kantaesitys 25.1.2018 Suuri näyttämö TTT.

Kevättalvella 1918 Tampereella perustettiin aseellinen naiskaarti, jonka muodostivat pääosin hyvin nuoret tytöt, lähes lapset. Tämä musikaali kertoo heistä. Suomen musikaaliteatterin huippujen käsissä syntyy Tytöt 1918: Tarina nuoren tampererelaistyttöjen intohimosta ja taistelutahdosta, viattomuudesta ja julmuudesta, rakkaudesta ja vihasta, häpeästä ja osattomuudesta.
Tehtaantytöt Lempi, Rauha, Martta ja Lydia asuvat samaa huonetta Amurissa. Lempi on Tampereelle tehtaaseen työhön tullut piikatyttö Teiskosta. Rauhalla on mielessä kihlattu ja kesällä tulevat häät. Martta on ison talon tytär, joka joutui pois kotoaan aatteensa vuoksi. Naapuin Lydia on jo naimisissa, vaikka oikeisiin sormuksiin ei vielä ole tarpeeksi säästöjä. 15-vuotias Sigrid aloittaa työnsä Tehtaassa ja tulee tietämään, miten nopeasti menetetään lapsen usko ja viattomuus. Puuvillatehtaassa työskentelee monta heidän kaltaistaan nuorta naista, joiden päivät täyttyvät raskaasta työstä, sydämet isoista ja pienistä unelmista. Tehtaan tytöt ovat tavallisia nuoria tyttöjä, tavallisine huoleineen koskien mm. hameen helman leikkausta, otsakiharan muotoilua, poikien hymyjä.
He voisivat olla kenen tahansa meistä tyttäriä, siskoja, sussuja tai äitejä. Vuonna 1918, Tampereella, he tarttuivat aseisiin ja olivat valmiita kuolemaan. Ja surmaamaan.
Perustuu Anneli Kannon romaaniin Veriruusutsekä lukuisiin muihin naiskaartiaihetta sivuaviin historian lähteisiin.

Matkan hinta / henkilö: 79 €
Sisältyy: bussikuljetus ja musikaalilippu

Huomioitavaa: matka toteutuu jos lähtijöitä on vähintään 25 henkilöä/matka.

 

Matkan varaus

Tarkista että täytät kaikki pakolliset kentät, muista lopuksi lähettää varauksen tiedot!
Sivusto ilmoittaa varauksen onnistuneesta lähetyksestä.