7.12.2019 Lumoava Disney suurmusikaali Pieni Merenneito

7.12.2019 Lumoava Disney suurmusikaali Pieni Merenneito

Rakastettu Disney satu muuttaa Helsingin kaupungin teatterin näyttämön vedenalaiseksi maailmaksi, kun Pieni Merenneito suurmusikaali saapuu Helsinkiin! Loppuunmyyty!

Tervetuloa Mannisen matkassa musikaaliin Helsinkiin!  Loppuunmyyty!

Lauantai 7.12.2019 klo 13.00  Reitti: Ruovesi-Orivesi-Tampere…

Syksyllä 2019 Helsingin Kaupunginteatterin suuri näyttämö muuttuu vedenalaiseksi taikamaailmaksi, kun lumoava Disney-suurmusikaali Pieni merenneito saapuu Helsinkiin. Nuori merenneito Ariel haluaa jättää merellisen kuningaskunnan ja elää ihmisten maailmassa. Ariel rakastuu prinssiin ja tekee merinoidan kanssa sopimuksen voidakseen elää rakastettunsa kanssa.

Pieni merenneito on kiehtovan ihana, ajaton rakkaustarina, jonka maagisen kaunis musiikki on hurmannut musikaaliyleisöt ympäri maailman ja ui nyt vihdoin katsojien sydämiin myös Helsingissä. Ohjaajana Samuel Harjanne.

Musiikki Alan Menken, laulujen sanat Howard Ashman & Glenn Slater sekä käsikirjoitus Doug Wright.
Perustuu H. C. Andersenin satuun ja Disney-elokuvaan (tuottajat Howard Ashman ja John Musker, käsikirjoitus ja ohjaus John Musker ja Ron Clements)
Alkuperäinen tuotanto Disney Theatrical Productions.

Paikat teatterissa on parveke rivi 1. ja 3.
(1. rivillä mahdollinen kaide näköesteenä)

Matkan hinta/henkilö:
119 € aikuinen
69 € lapsi (0-16 v)
Hinta sisältää: Kuljetus ja musikaalilippu
Huomioitavaa: Matka toteutuu, mikäli lähtijöitä on vähintään 25 henkilöä. Suositellaan yli 7 vuotiaille. Esityksessä käytetään strobovaloja, jotka saattavat herkimmille aiheuttaa pahoinvointia!

Matkan varaus

- Matka ei varattavissa -