27.2.2021 Peter Pan menee pieleen – hittikomedia Tampereen teatterissa

27.2.2021 Peter Pan menee pieleen – hittikomedia Tampereen teatterissa

Tämä komedia sopii kaikille, mutta etenkin aikuisille! Mikä-mikä-maa odottaa! Oletko valmis elämäsi hulvattomimpaan seikkailuun?

Kuva: Harri Hinkka

Tervetuloa Mannisen matkassa Tampereelle teatteriin!

La 27.2.2021 klo 14.30. Reitti: Ruovesi-Vilppula-Mänttä-Korkeakoski-Orivesi-..

Tämä komedia sopii kaikille, mutta etenkin aikuisille!

Mikä-mikä-maa odottaa! Oletko valmis elämäsi hulvattomimpaan seikkailuun?

Polyteknisen Draamaseuran jäsenet palaavat jälleen teatterin lavalle! Miten tältä ryhmältä taittuu kaikkien rakastama klassikko, Peter Pan? Luvassa on posketonta menoa, taistelua valokeilasta, lentämistä ja yhteentörmäyksiä – niin kuin vain tältä ryhmältä odottaa sopii.

Komedian ohjaa naurun kuningas Mika Eirtovaara, joka ohjasi Tampereen Teatteriin samojen tekijöiden edellisen hittikomedian Näytelmä joka menee pieleen. Supersuosittua maailmanlaajuista teatteri-ilmiötä Peter Pan menee pieleen on esitetty jo viidellä mantereella, lähes 40 maassa. Nyt se nähdään ensimmäistä kertaa Suomessa!

Ikäsuositus 6 vuotta.
Kesto n. 2 h 15 min

Matkan hinta/henkilö: 64 €
Sisältää: kuljetuksen ja teatterilipun

Huomioitavaa: matka toteutuu mikäli lähtijöitä on vähintään 20 henkilöä.
Peruutusehdot: Matkan peruessaan asiakas on oikeutettu maksun palautukseen vähennettynä matkanjärjestäjälle aiheutuneilla todellisilla kustannuksilla. Matkan perumisesta on ilmoitettava viipymättä Bussi-Mannisen toimistolle. Noudatamme yleisiä matkapakettiehtoja sekä Bussi-Manninen Oy:n erityisehtoja.

Turvallisesti Tampereen teatteriin!

Katsomossa vähemmän asiakaspaikkoja, käytössä joka toinen paikka
Rajoitamme näytäntöjen katsomopaikkoja kaikilla näyttämöillä. Päänäyttämöllä ja Frenckellissä paikat on vähennetty alle puoleen normaalista. Kulttuuriravintola Kiven paikkamäärä on rajattu 50 katsojaan.

Katsomot on jaettu lohkoihin. Lohkot täytetään saapumisjärjestyksessä.
Päänäyttämön katsomo on jaettu kolmeen lohkoon: A (permanto vasen) =100 paikkaa, B (permanto oikea) =40 paikkaa, C (parveke) =60 paikkaa. Lohkot käyttävät omia sisäänkäyntejä ja omia ravintola- ja wc-tiloja.
Frenckell-näyttämö on jaettu sisään- ja uloskäynnin osalta kahteen lohkoon: A (rivit 2-8) =50 paikkaa, B (rivit 9-16) =50 paikkaa. Ravintolatilaa on laajennettu.

Lippujen paikkanumerot eivät ole poikkeusaikana voimassa. Emme voi siis taata, että pääset permannolle, vaan sinut voidaan ohjata parvekkeelle. Vahtimestarit ohjaavat katsojat paikoilleen niin, että käytössä on aina joka toinen paikka. Päänäyttämön näkyvyys ja jalkatila on kuitenkin parantuntu, sillä joka toinen istuin on poistettu. Välittömästi edessäsi, takanasi ja vieressäsi ei kukaan istu. Näköhaittapaikat on myös poistettu.

Mikäli tarvitset pyörätuolipaikan, ilmoitathan siitä lippumyymäläämme lippua ostaessasi. Jos tarvitset paikan induktiosilmukan kuuluvuusalueelta, kerrothan siitä vahtimestarille teatteriin tullessasi. “Huonojalkaisia” pyydämme ilmoittamaan liikuntaesteestä vahtimestarille, niin hän ohjaa sinut paikalle, jossa on mahdollisimman vähän rappuja.

Teatteri saattaa joutua siirtämään jo varattuja lippuja toiseen ajankohtaan turvallisuuden varmistamiseksi. Näissä tapauksissa otamme yhteyttä asiakkaaseen ja järjestämme tilanteen asiakkaan toiveen mukaan.

Pidä riittävästi etäisyyttä muihin katsojiin, ja huomioi turvaväli myös jonotustilanteissa.

 

Matkan varaus

Tarkista että täytät kaikki pakolliset kentät, muista lopuksi lähettää varauksen tiedot!
Sivusto ilmoittaa varauksen onnistuneesta lähetyksestä.