23.11.2019 PIINA – Stephen King hyytävä trilleri Frenckell-näyttämö Tampere

23.11.2019 PIINA – Stephen King hyytävä trilleri Frenckell-näyttämö Tampere

Piina (1987) on kauhun kuninkaan Stephen Kingin psykologinen trilleri ja Kingin tuotannon ylivoimaisesti esitetyin näyttämösovitus.

Tervetuloa Mannisen matkassa Tampereelle teatteriin!

La 23.11.2019 klo 14.30 Piina, Frenckell näyttämö

Paul Sheldon on kirjailija, joka auto-onnettomuuden seurauksena joutuu ”ykkösfaninsa”, sairaanhoitaja Annie Wilkesin, hoidettavaksi lumen saartamalle maatilalle. Paulin jalat ovat ruhjoutuneet pahasti onnettomuudessa, mutta todellinen piina alkaa vasta, kun Paul ymmärtää, ettei Annien ole aikomuskaan päästää häntä luotaan.

Annie on Paulin fani, mutta myös armoton kriitikko. Kirjailijan viimeisin teos ei ole ollut romantiikan nälkäisen Annien mieleen. Raajarikkoisen Paulin on opittava olemaan fanilleen mieliksi ja yritettävä kirjoittaa itsensä vapaaksi tämän otteesta Annien luisuessa yhä syvemmälle hulluuteen.

Piina (1987) on kauhun kuninkaan Stephen Kingin psykologinen trilleri ja Kingin tuotannon ylivoimaisesti esitetyin näyttämösovitus. Sen uusinta William Goldmanin sovitusta on esitetty Broadwaylla, jossa sitä tähditti Bruce Willis ja Laurie Metcalf. Vuoden 1990 elokuvasovitus toi Kathy Batesille Oscar-palkinnon parhaasta naispääroolista.

Ikäsuositus 14 vuotta.

Matkan hinta/ henkilö: 59 €
Sisältää: kuljetuksen ja teatterilipun
Paikat teatterissa: 4-9

Huomioitavaa: matka toteutuu mikäli lähtijöitä on vähintään 20 henkilöä.
Alustava matkareitti: Ruovesi-Vilppula-Mänttä-Orivesi-..

Matkan varaus

Tarkista että täytät kaikki pakolliset kentät, muista lopuksi lähettää varauksen tiedot!
Sivusto ilmoittaa varauksen onnistuneesta lähetyksestä.